2777
2789
عنوان

من با شوهرم قهرم

186 بازدید | 34 پست

۲۰‌روز خونه بابا بودم دوست نداشتم بیام ولی دیروز یکی از اقوام شوهرم اومد دنبالم گفت منو شوهرت فرستاد منم اومد ولی از دیروز شوهرم من تحویل نمی گیره حرف نمی 

اون کی بود اومد دنبالت 😂 عجب کاری کرد باهات 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردار زاده شوهرم نمی دوانم چرا این کرد من می خواستم طلاق بگیرم

چطوری باور کردی آخه

فعلا ببین رفتار شوهرت چطوره

طلاق رو از توی خونه هم میتونی پیگیری کنی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فکر می کنم این زندگی تموم شده است با این روحیم تحمل هیچ ندارم

عزیز دلم صبر صبر صبر همچیو درست میکنه

من نمیدونم دلیل قهر شمارو ولی اگه دلیل قانع کننده ای داشته باشه و حق با شما باشه باید باهاش صحبت کنی و مشکل رو حل بکنی من خودم هر وقت با همسرم قهر میکنم نهایت دوروز میرم خونه پدرم تو این دوروزم هیچکس نمیدونه ما قهریم فقط میرم به خودم و همسرم اجازه فکر کردن بدم اگه قابل بخشش باشه صحبت میکنیم حلش میکنیم اگه نه که با پدر مادرم مشورت میکنم شما که تایم طولانی خونه رو ول کردی رفتی بنظرم اشتباه بوده کارت یا باید باهاش صحبت میکردی خودش میگفت برگرد یا اصلا نباید میرفتی گفتی میخواستی طلاق بگیری؟ یکی از رای هایی که دادگاه همیشه به مرد ها میده ترک منزل هستش میدونستی؟

فکر می کنم این زندگی تموم شده است با این روحیم تحمل هیچ ندارم

الان سوگ دیدی تازه و عزاداری

حالت خوب نیست برای تصمیم گرفتن

به خودت فشار نیارین

خدا خواهرت رو رحمت کنه و بهتون صبر بده