2777
2789
عنوان

شما باشین لو میدین یا نه

158 بازدید | 22 پست

بچه ها من سالها پیش یک خاستگار داشتم که همکار هم بودیم و ایشون خیلی مثلا فرهیخته بودن و تیزهوشان درس میدادن و دکتری داشتن 

ایشون با پدر و مادرشون که ادمای مسن و بسیار محترمی بودن اومدن خاستگاری 

ما رفتیم توی اتاق حرف بزنیم که عجیب ترین اتفاق خاستگاریم رقم خورد و این اقا به ظاهر فرهیخته که بسیاری از شاگرداشون خانم هستند،،،، به من توی اتاق گفت من به اصرار پدر مادرم اومدم و اهل ازدواج نیستم اما به شدت اهل رابطه جنسی هستم و شما هم خیلی س ک س ی هستی !!!!! و اگر موافقی برای باز شدن ذهنمون و پیشرفتمون بیا باهم باشیم 

خدا شاهده به جان خودم فقط به خاطر موی سفید مادرش و ابروی پدرش بهش گفتم خفه شو گمشو بیرون زودم پدر مادرتو ببر و هیچی دیگه نگفتم و خودمو کنترل کردم 

گذشت تا الان 

ایشون الان شدن مدیر گروه رشته ی ما و همه جا دعوت میشن برای تدریس خصوصی و کلاس فوق برنامه مدارس دخترانه و 

من همیشه ازش فرار میکردم میفهمیدم یجایی هست نمیرفتم ولی الان مجبورم چون سرگروه شده 

امروز بعد سالها که از نزدیک دیدم و صداشو شنیدم یجوری چندشم شد که حالت تهوع گرفتم باورم نمیشد چجور شخصیت کثیفش قایم میکنه و به همه میگم خواهرم التماس دعا ما رو موقع نماز دعا بفرمایید!!!:/

منو که شکر خدا اصلا یادش نیست چون خیییلی تغییر کردم شایدم خودش میزنه کوچه علی چپ

رفتم پروفایلش دیدم یا خدا پر از ایات قران  

میخوام برم به حراست بگم مراقبش باشه دخترای مردم گولش نخورن 

یبارم میگم شاید واقعا متحول شده 

یبار میگم به من چه

نظر شما چیه

خیلی حسم بده

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

نه متحول نشده شماروهم یادشه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زنها میگم خواهرم موقع نماز التماس دعا خوب این آدم درستی نیس بااین حرفش

بعدم مذهبی نیس خودشو مذهبی جا میزنه مثل فامیل ما روزنامه نگار گاهی اوقات الکی چادر میپوشه ولی همیشه میدونم فحش ببه پیامبر اینا میده

بنظرم نگو اونا باور نمیکنن تو خراب میشی

اره دقیقا 

ولی عذاب وجدان دارم 

اخه خودم دختر دارم میگم نکنه حقی گردنم باشه و نگم و دخترارو اذیت کنه

چه اشغالیه 

سعی کن غیر مستقیم بفهمونی به دیگران 

مثلا بگی از یکی شنیدم این فلانه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

شاید اون موقع خانوادش مجبورش کردن بیاد خواستگاری الکی به شما اینطوری گفته ک شما قبولش نکنین

فکر نمیکنم 

هنوزم مجرده البته 

نگوفکرمیکنن حسادت کردی حرفتوباورنمیکنن ممکنه بهش برسونن حرفتو  برات بدبشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖