2777
2789
عنوان

لای لباسم تو عقد دعا دیدم

210 بازدید | 13 پست

سال دوم عقد بودیم من ی شلوار داشتم تو کشوی شوهرم بود همیشه 

بعد ی سری رفتم خونشون مادرش نبود ب شوهرم گفتم شلوارم نیس گفت تو کشوی مامانمه گفتم خوب میای بدی بهم رفتیم کشو رو باز کرد شلوارمو ک ورداشت از لاش دعا افتاد ی کاغذ ک کوچولو ک تا شده بود چندبار دورش چسب بود سریع شوهرم کاغذ و ورداشت گذاشت جیبش گفتم چی بود گفت نمیدونم منم پیگیر نشدم دیگ هیچی نگفتم ولی فهمیدم دعاعه خلاصه زیر شلوارم ساعت پ حلقه عقد شوهرم بود روش شلوار لای شلوارم هم دعا 

شما بودین چیکار میکردین 

الانم بعد سه سال عقد و اذیتای مداوم خانوادش و خودش و خاهرش شوهرم درخواست طلاق داده و متاسفانه رابطه کامل داشتیم  

سه سال گذشته دیگه

بس کن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان میگی دعا کردن ک‌زندگیت خراب شه ن جانم دعا ربطی نداره

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تو دعا نوشتن جدا بشین من یکی میشناسم میخوای درخواست بده 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

پیگیر میشدی کاغذو ازش میگرفتی 

چرا بیخیال شدی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
زیر شلوارم ساعت پ حلقه عقد شوهرم بود روش شلوار لای شلوارم هم دعا چی نوشتی خداییخانوادش و خودش مریض ب ...

ن سنتی بود پسرشونو اولین بار شب خاستگاری دیدم 

میگم ک تو کشو زیر شلوارم ساعت عقد و حلقه عقد شوهرم بود و لای شلوار من دعا 

سلام وقتتون بخیر.

عزیزم ماجراهایی که تعریف کردین در تایپیک‌های قبلی تون‌ و خوندم..

اول پیشنهاد میکنم حتما با یک‌مشاوره شخصا صحبت کنید بذارید راه درست رو نشونتون بدن.

دوم مطمئن نیستم بخاطرهمین میگم‌مشاوره برید اما طبق چیزایی که تعریف کردین شما ازطرف همسر و خانواده همسرتون دارین دستکاری روانی میشید.

وارد بازی روانی شون نشید.

احتمالا میدونن شما اهل طلاق نیستین و شناخت دارن که با هر بدی و توهین و هرچیزی کوتاه میایین.خودشون دلشون به زندگی نیست اقا پسر هنوز رفتار بچگانه دارن و به بلوغ و استقلال فکری نرسیدن و خودشونو اماده زندگی مشترک نمی بینن و نمیتونن مسئولیت پذیر باشن و دنبال بهانه هستن تا طلاق اتفاق بیوفته.

منتها به گونه ای که شمارو تحت فشار قرار بدن.

من طبق تجربه خودم و عزیزانم میگم.

صد در صدی نیست به همین خاطر تاکید میکنم برای خودتون ارزش قائل بشید جدی برخورد کنین و با مشاور درمیون بذارید..

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱