2777
2789

سال دوم عقد بودیم من ی شلوار داشتم تو کشوی شوهرم بود همیشه 

بعد ی سری رفتم خونشون مادرش نبود ب شوهرم گفتم شلوارم نیس گفت تو کشوی مامانمه گفتم خوب میای بدی بهم رفتیم کشو رو باز کرد شلوارمو ک ورداشت از لاش دعا افتاد ی کاغذ ک کوچولو ک تا شده بود چندبار دورش چسب بود سریع شوهرم کاغذ و ورداشت گذاشت جیبش گفتم چی بود گفت نمیدونم منم پیگیر نشدم دیگ هیچی نگفتم ولی فهمیدم دعاعه خلاصه زیر شلوارم ساعت پ حلقه عقد شوهرم بود روش شلوار لای شلوارم هم دعا 

شما بودین چیکار میکردین 

الانم بعد سه سال عقد و اذیتای مداوم خانوادش و خودش و خاهرش شوهرم درخواست طلاق داده و متاسفانه رابطه کامل داشتیم  

سلام

زنگ بزنید ۰۹۶۴۰۰ بهش اخلاقی و ازشون بپرسید و راهکار بخواید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چرا تو عقد رابطه کامل داشتی

این رفتارا واقعا آزار دهنده  اس به نظرم جدا شو الان اینکه باکره باشی یا نه خیلی مهم نیست و بالاخره یه زمانی اسمش هم تو شناسنامه ات بوده همسرت محسوب می‌شده اما با این خانواده نمیشه ادامه داد روانی میشیی 

ولی زندگی خودته دیگه خودت تصمیم بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.