2777
2789
خب تهران کشک ها همش گاویه از کجا گوسفندی پیدا کنم بچم الرژی به گاوی داره کمه هم فکر نکنم تهران پیدا ...

باکشک درست کن گلم

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتوجه نشدم منظور استارتر الان از کمه گوسفندی دقیقا چیه؟یعنی همون کشکه؟نکنه منظورش از اون کشک خشک ...

نه بابااین توخیک میکنن تلمبه میزنن

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

۳قاشق غذاخوردی؟گوجه رو میشه رنده کرد؟من میگیرم ایشالا ک رو قد پسرم تاثیر داشته باسهب حال ممنون ک گفت ...

اره عزیزم رنده کن صدرصدداره هفته ای یه باربده بمب کلسیم

منم همینطور خواخور! به یاد مجید و بی بی!درست کن خواخور، خوشمزه هست و مقوی.۱-پیازداغ درست کن، ۲-تو یه ...

وای خواخور 😂رشتی هستی؟ من رشتم.. زیاد تو کار غذا درست کردن نیستم فعلا مجردم🫠

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

اصفهانیا له کمه میگن چِکَلُک

جدی؟ منکه نشنیدم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ای جانم .ببخشید ولی تشریف بیارید سبزوار هستیم درخدمتتون .معمولا برای زیارت که مشهد میرید سر راهتون س ...

ممنونم عزیزم🤗😊

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خدارو هزار مرتبه شکر که دلتون پر نور شد.بز قورمه خوردم، اصلا بینظیره. خیلی باید ماهرانه درست بشه. می ...

نوش جانت عزیزدل ... منکه توپختن چیزای جدید یکم تنبلم فعلا توکف بزقرمه هستم دهنم لب افتاده تاکی درستش کنم 😁

وای خواخور 😂رشتی هستی؟ من رشتم.. زیاد تو کار غذا درست کردن نیستم فعلا مجردم🫠

آره خواخور، من رشتی ام

أشَنِ بیدین چیا چاکونیدی؟!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
مال اصفهان نیست؟من از دوستای اصفهانی ام یاد گرفتم، البته سالها از مجید و بی بی که اصفهانی بودن شنیده ...

نه،اصلش برای خراسان هست،البته شهرهای دیگه هم درست میکنن ،هرکدوم به یک روش

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....