2777
2789

فکر کن من نبودم،‌ همونکاریو بکن که اگه من نبودم میکردی😓

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی اینا گفته حالا

خیلیا بهم گفتن

وقتی که من بودم توی همه شرایط ولی نوبت به اونا رسید و فقط یکم قرار بود با من بسازن، اینو گفتن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

نه ،مدال میرسه به جمله ی ،،من از دنیای بدون مادر می ترسم.🩷

آره واقعا اما برا من دنیا بدون مادر نمیشه 

من یه شخصیو مادر خودم انتخاب کردم که حضورش رو حس میکنم یعنی تونستم باهاش ارتباط بگیرم، حالا شاید نشه و هرکسی مثل من نباشه که بتونه

اما چون خودم یکم از خانواده آسیب دیدم، تونستم تغییرش بدم 

من نباشم هرکاری می‌کنه بکنه به درک.مهم خودمم خودم

🥲🥲😓😓😓نمیدونم چرا یکی اینو بهم میگه 

نه ،مدال میرسه به جمله ی ،،من از دنیای بدون مادر می ترسم.🩷

دقیقا 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی