2777
2789

سلام دخترا

من از 6 سالگی که رفتم مدرسه تا امروز ینی 28 سال از عمرم هر روز بیرون از خونه بودم الانم تقریبا 14 ساله تابستون و زمستون سرکار بودم همیشه دلم میخواست بشینم تو خونه -تایم خواب و بیداریم دست خودم باشه ،میخوام برم جایی نگران فردا نباشم که باید زودتر برگردم استراحت کنم انرژی داشته باشم-میخوام برم خونه مادرشوهرم بتونم به خودم برسم نه اینکه خسته و له از سرکار برم-البته میدونم کار خونه هم خسته کننده و کسل کننده هست ولی دلم برای این نقش از زنانگیم خیلی تنگ شده-خونه و ماشین خوب داریم و یه مقدار طلا و پس انداز-ولی خب حقوقم خیلی خوبه و بیام بیرون با حقوق شوهرم ( ماهی 25 تومنه ) نمیدونم بشه زندگی رو مدیریت کرد یا نه البته 15 تومنش آزاده بقیش قسط هست-میخوام باردار که شدم بیام بیرون ولی میگم نکنه بعد دلم هم برای رفاه هم سرگرمیم تنگ شه-ساعت کاریم هر روز بجز جمعه 8 صبح تا 5 عصره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغل بودم بعضی وقتا استراحت میدادم به خودم بعد ازدواج دیگه کار نکردم الان مثل چی پشیمونم

عین من بعد ازدواج نرفتم سرکار الان خیلی خیلی  پشیمونم وحسرت میخورم ازاینکه کارمو رهاکردم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
نه زندگی سخته با پانزده تومن میشه چکار کردنمیشه ی مدت مرخصی بگیری ی ماه دوماه استراحت کن ببین اوضاع ...

نه نفر جایگزین ندارم کارم هم به شدت تخصصی هست برای همین برم باید کلا قید کارمو بزنم بعد کلا بیرون بابت این کارم بهم 35 میدن ولی اینجا 50 حیفه از دستش بدم

جدی ؟

واقعا میگم مگه توخونه موندن چی داره ی هفته بیکارباشی حوصله ت سر میره دیگه دست توجیب خودت نباشه بدتر

الان پول داری هرچی بخوای میتونی بخری کلی آرامش داری سرکارنری بااین حقوق شوهر با این گرونیا واقعا افسرده میشی بنظرم حیف کارته حیف این رفاه 

من دوتابچه دارم اونامیگن مامان کاش کارتورهانکرده بودی الان مام در رفاه بودیم

خونه وماشین خوب داریم ولی اینکه هرماه پول بیاد حسابت بابت خرید خیلی چیزا راحت باشی ی چیز دیگه ست 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
واقعا میگم مگه توخونه موندن چی داره ی هفته بیکارباشی حوصله ت سر میره دیگه دست توجیب خودت نباشه بدترا ...

حرفت کامل درسته ولی یه چیزیم هستا من تو این شهر غریبم هیچکس ندارم کمکم بچمو نگه دار ینی شما بودی بچت رو حاضر بودی بذاری مهد ؟

زیاده هشت ساعت

دیگه ساعت کاری معمول هشت ساعته    هشت ساعت اونجا بودم در واقع پنج ساعت نهایت شش ساعت کار میکردم  پنجشنبه جمعه و تعطیلات ام تعطیل بودم 

اگر ساعت کاریم  همین قدر بود ولی صبح تا بعداز ظهر میرفتم