2777
2789
عنوان

کمک میخوام هر کس میتونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 32 پست
سعی کن درک شرایط کنی

یکسال حتی یه اس ام اس هم بهم نداد که بگه پشت کنکور مونده داره درس میخونه که من مزاحمش نشم

خستم از اینکه تو زندگی فقط دارم درک میکنم بقیه رو

هیچوقت از بیرون انقدر راحت کسی رو قضاوت نکن عزیزم بخدا یدرصد از زندگی و مشکلات من خبر نداری

نیاز نیست همه مشکلات همو بدونن که دوستی برا وقت گذرونی برا دل خوش کردنه ی زنگ تفریح همین

😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال حتی یه اس ام اس هم بهم نداد که بگه پشت کنکور مونده داره درس میخونه که من مزاحمش نشمخستم از این ...

الان چه میشه کرد اونو بگو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

تو ذهنش اینطوریه که یا پزشکی یا مرگخیلی گیر کرده تو این وسواس فکری

خب این بده، دام هم رشته آسونی نیست البته

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."

الان چه میشه کرد اونو بگو

من گفتم بیاد دام پیش خودم بخونه با هم دانشجوییمونو میگذرونیم عشق و حال ولی الان دیگه هیچی

برا همین اومدم از شما پرسیدم عزیزم دیگه به عقلم چیزی قد نداد

خب این بده، دام هم رشته آسونی نیست البته

آسونیشو کار نداشتم میگفتم بهش که دامم رشته خوبیه ولی گوشش بدهکار نیس

حتی خانواده هم زورش نکردن خودش تو وسواس فکریش گیر کرده

من گفتم بیاد دام پیش خودم بخونه با هم دانشجوییمونو میگذرونیم عشق و حال ولی الان دیگه هیچیبرا همین او ...

شاید نتونه با این رشته به جایی برسه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

آخه اگر بخوایم بد بین باشیم ممکن هم هست سال دیگه هم قبول نشه

با توجه ب شرایطش نمیتونه ریسک کنه؟