2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در خدمتم ختی برای گرفتن پذیرش هم میدونم کمک کنم

برای کانادا هم همینطور؟🦦

برای دامپزشکی 

خودم یکم پرس و جو اینا کردم برای برادرم که امسال دام اورد

اگر برادرم ریز نمراتش و معدل دانشگاهش بالا باشه(بالای ۱۷ و نیم) و مقاله پر و پیمون بنویسه برای پایان نامش و اینکه زبانشم حرفه ای ادامه بده برای ایلتس ۹ (میتونه چون کنکور زبانشو زیر ۱۰۰۰ اورد)..میتونه فول فاند بشه؟

و تخصصشو اونجا بخونه؟

میدونم ازمون ورودی دارن به زبان انگلیسی ..امکان پذیر هست؟

برای کانادا هم همینطور؟🦦برای دامپزشکی خودم یکم پرس و جو اینا کردم برای برادرم که امسال دام اورداگر ...

اره دیگه قطعا میتونه بایذ اساتید دانشگاه ها رو پیدا کنه اونا ک دستیار میخوان رز،مه رو براشون ایمیل کنه و در نهایت از ی جا بالاخره پذیرش میشه ی گروه تایی هستن ک از این شرایط معرفی میکننن

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مهاجرت تحصیلی به المان چی  

خیلی خرچ داره؟

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

نه اول باید معادلسازی انجام بده بعد تخصص بخونه که تخصص هم بورس نداره

که اینطور 

معادلسازی مدرک یعنی اینکه مدارک تحصیلیش رو به زبان کشور مقصد دربیاره و ارسال کنه نه؟

به نطرت بهترین تایم مهاجرتش برای این رشته کیه؟

که اینطور معادلسازی مدرک یعنی اینکه مدارک تحصیلیش رو به زبان کشور مقصد دربیاره و ارسال کنه نه؟به نطر ...

نه یعنی مدرک تحصیلی تایید بشه تا بتونه کار درمانی انجام بده؛ عاقلانه ترین راه اینه که برای ارشد یا دکتری بعدا اپلای کنه بتونه فاند بگیره اگه خواست در ادامه کار پژوهشی رو دنبال کنه اگه نخواست در حین تحصیل معادلسازی کنه واسه درمان

نه یعنی مدرک تحصیلی تایید بشه تا بتونه کار درمانی انجام بده؛ عاقلانه ترین راه اینه که برای ارشد یا د ...

یعنی اگر بخواد کار عملی داشته باشه برای پت و...اونجا باید قبل از تموم شدن ۶ سال تحصیلیش درخواست بده؟

برای بحث بیهوده ریپلای نکنید!!

پسر رفیقم اونجاست و سال سوم پزشکیه!! واقعا موندن تو دوراهی ادامه بدن همين مقدارش مونده، انصراف بده سه سال دود شده...

دو مدل دانشگاه داره ؛ مورد تایید و غیر تایید دولت ایران!!

مورد تایید قطعا گرون تره!!

واحد پول روبل هست که هر روز گرون‌تر میشه و اگه قراره شما هزینه مالی کنید با ریال ما، واقعا گرون تموم میشه براتون!!

بسیار سرد، خوراک گرون، پوشاک گرون و ...

و قوانین بسیار ناجوانمردانه برای اجاره نشینی!!

روسیه گرونه!! آوای دهول از دور خوشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

فکر کنم کلا متوجه توضیحات بنده نشدین؛ کجاش رو توضیح بدم؟

شرمندتم بخدا💔😂

الان این بچه باید قبل تموم شدن اون ۶ سال تحصیلی دانشگاهش برای فاند شدن درخواست بده؟

تخصص که فرمودین فاند نداره

مثلا اینجوری میتونه بشه که یک سال اینترنش رو تو کانادا بگذرونه؟

بعد اینجوری اونجا میتونه طبابت عملی کنه؟مثلا بعد ها که دستش باز شد برای خودش اونجا مطب بزنه و...و تخصصشم همونجا بگیره؟