2777
2789
عنوان

بچم خیلی ریزه تو مهمونی دیشب یکی بدجور اعصابم رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 47 پست
اینا هیچ تاثیری نداره من صد تا دکتر بردم بچه امو. صد جور تقویتی و مکمل بهش دادم شبا ساعت ده میخوابه ...

بببین این چیزی که من میگم حتی یه روز هم نباید ساعت ۱۰:۵ بخوابه باید مداوم انجام بشه و من نتیجش و دیدم 

عزتی که در هیچ است در کم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دکتر گفته ببر غدد، اومدی از نی نی سایت میپرسی چکار کنم بلند شه؟ عزیزم بچه شما زیر نموداره حتما ...

اطرافمون نیست .دارم تحقیق میکنم ببینم کدوم دکتر ببرم بهتر باشه دست رو دست نمیزارم که

خیلی ممنون چقدر قشنگ روحیه میدید با این حرفای که شما زدی انگیزه بیشتری گرفتم برا درمانش

وااااا 😑😑😑😑😑

بخدا آدم پشیمون میشه از کامنت گذاشتن

توی نی نی سایت

واقعا متوجه نمیشین .....🤔🤔🤔

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

اگه در حد دیپلم سواد داشته باشی میفهمی خواب چقدر تو رشد بچه تاثیر داره من نگفتم کار ژنتیک نیست ایشون ...

کجا نوشته ژن اصلاح پذیره؟ واقعا میخوام بدونم. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مشخصه چقدر سواد داری که نمیدونی ژن و میشه اصلاح کرد😂

چقد بی شخصیتی . عقده هاتو اینجا خالی نکن

تو سواد داری بسمونه 😑

حتی بچه هم نداری اومدی توتاپیکی که به تو

مربوط نیست نظر میدی .

برو پی درست 😑😑😑😑 ریپلای نزن !!!!!

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

بببین این چیزی که من میگم حتی یه روز هم نباید ساعت ۱۰:۵ بخوابه باید مداوم انجام بشه و من نتیجش و دید ...

منم چند وقته خیلی زود میخوابونمش خدا کنه جواب بده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم به این امیدوارم حاضرم بهترین دکترا ببرم .ولی وقتی اینجا تاپیک کسای که مشکل منو داشان میخونم میبی ...

اینکار نیاز به پشت کار خیلی زیادی داره ژن اصلاح پذیره مطمعن باش نتیجه میده اگه قرار باشه قد بچه شما ۱۶۰ باشه در آینده با این کارا به ۱۷۰ میرسه دست کمش نگیر 

چقد بی شخصیتی . عقده هاتو اینجا خالی نکنتو سواد داری بسمونه 😑حتی بچه هم نداری اومدی توتاپیکی که به ...

دوست دارم راجب چیزی که درسش و خوندم نظر بدم بهتر از توام که هیچی حالیت نیست اومدی راجب چیزی که نمیدونی نظر غلط میدی

اینا هیچ تاثیری نداره من صد تا دکتر بردم بچه امو. صد جور تقویتی و مکمل بهش دادم شبا ساعت ده میخوابه ...

عزیزم به کی داری میگی 😄

منم دقیقا گفتم قد  ژنتیکه

ولی بعضیا خوششون نیومد

حتی استارتر این تاپیکم به من میپره😄

همون بهتر دروغ بگیم و دلداری بدیم .

دکتر بردی؟

اره بردم ازمایش گرفت گفت کم خونی داره هیچ مشکلی دیگه نداره یه مولتی ویتامین گرون براش نوشت با یه شربت دیگه که خیلی چربه داخلش نمیدونم چیه

تاثیری نداشت. حالا بازم باید ببرمش چون دکتر گفت اگه تاثیری نداشت بیارش

منم چند وقته خیلی زود میخوابونمش خدا کنه جواب بده

مطمعن باش جواب میده حتما تغذیشم یه ذره مدیریت کن کلاس های ورزشی که مال قدن بفرستش مثل شنا و بسکتبال و والیبال این موضوع چیزی نیست که نتیجش و سریع ببینی باید خیلی صبور باشی نا امید نشو حتما جواب میده❤️