2777
2789
عنوان

بچم خیلی ریزه تو مهمونی دیشب یکی بدجور اعصابم رو بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 47 پست
دیشب اون زن بیشعور تو جمع جاری های عقده ایم گفت بچت خیلی ریزه که به خوتون رفته باباش وگرن خوشتیپه .ج ...

اصلا اهمیت نده ژن تا حدودی قابل اصلاحه اگه دقیق رعایت بشه بعدم من داداش خودم همینطوری بود نسبت به هم سن و سالاش قدش خیلی کوتاه تر بود ولی یهو تو سن بلوغ قد کشید الان قدش ۱/۹۰ عه

عزتی که در هیچ است در کم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا خواهر بچه تو که خوبه بچه من سه سال و چهار ماهشه ۱٠ کیلوعه کلا

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
به خواب ربطی نداره😄😄ما همگی خانوادمون شبا دیر میخوابیمولی بچم پره و قدبلنداینا همش ژنتیکهبچه یا به ...

اگه در حد دیپلم سواد داشته باشی میفهمی خواب چقدر تو رشد بچه تاثیر داره من نگفتم کار ژنتیک نیست ایشون ژن بچشون شبیه خودشونه یکم ریزه ژن کاملا اصلاح پذیره با درست کردن خواب و تغذیه و ورزش میتونی زن و اصلاح کنی هم از لحاظ علمی ثابت شده و هم تجربی

عزتی که در هیچ است در کم نیست

اوووو ولش کن براهمین ناراحت شدیهمونجا با خنده جوابشو میدادیدیگه ندادی الان حرص نخورمردم حرف مفت زیاد ...

جواب دادم گفتم بچه هنوز ۱۷سال دیگه زمان داره برا رشد بعد مهم اینه فرزندت عاقبت بخیر بشه ایشالله دلش خوش باشه چیز دیگه مهم نیست 

خواب بچه رو تنظیم کن بچه حتما قبل ۱۰ باید بخوابه تا هورمون رشد به خوبی ترشح بشه و تغذیه بچه هم سعی ک ...

اینا هیچ تاثیری نداره من صد تا دکتر بردم بچه امو. صد جور تقویتی و مکمل بهش دادم شبا ساعت ده میخوابه تحرکشم زیاده همه چیزم میخوره اشتهاش خوبه مغزیجات گوشت میوه همه چیز بهش میدم.  ولی دریغ از ذره ای تغییر.  همه چیز به ژنتیک بستگی داره 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اگه در حد دیپلم سواد داشته باشی میفهمی خواب چقدر تو رشد بچه تاثیر داره من نگفتم کار ژنتیک نیست ایشون ...

چقد لحنت بده

نه تو سواد داری .....😑😑😑

ماهم میدونیم مزایای خواب رو

ولی قد بچه کاملا ژنتیکه

نمیشه که طبق گفته ی تو پروفسور 😑

بچه ی قد کوتاه رو با خواب قدبلند کنه

ریپلای نزن چقد بی ادبی😑😑😑

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

اگه در حد دیپلم سواد داشته باشی میفهمی خواب چقدر تو رشد بچه تاثیر داره من نگفتم کار ژنتیک نیست ایشون ...

منم به این امیدوارم حاضرم بهترین دکترا ببرم .ولی وقتی اینجا تاپیک کسای که مشکل منو داشان میخونم میبینم زیاد نتیجه مطلوب ندیدن داغون و ناامید میشم 

نگران وزنش نیستم قدش میخوام بلند بشه .

اره بچه منم قدم کوتاهه.  فک 86 باشه قدس

وقتی دکتر گفته ببر غدد، اومدی از نی نی سایت میپرسی چکار کنم بلند شه؟ عزیزم بچه شما زیر نموداره حتما یه چیزی هست دیگه. ببر غدد ازمایش میده. اگر چیزی باشه دارو میخوره اگه نباشه خیالت راحت میشه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
چقد لحنت بدهنه تو سواد داری .....😑😑😑ماهم میدونیم مزایای خواب روولی قد بچه کاملا ژنتیکهنمیشه که طب ...

خیلی ممنون  چقدر قشنگ روحیه میدید با این حرفای که شما زدی انگیزه بیشتری گرفتم برا درمانش