2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاه داداش جدید بود🤣

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

رولههههههههه😍😍😍😍

خداحفظش کنه💞

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

😁😁😁😁😁😁بچه ی سومه داداش وسطیمه .و پنجمین برادر زادم ...ولی انگار تااازه عمه شدم خیلی کوشولو به ...

االهی

منم باردارم 

ذوق میکنم بچه کوشولو میبینم 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

شاه داداش جدید بود🤣

شاهه دیگه یه عروس دسته گل پیداکرد برامون ازخانومیش هرررچی بگم کمه

۳ تا فرشته هم خدا بهشون داد.

مامانه من توعروس خیلی شانس داره دوتاشم ماهن انقدر فهمیده قدرشناس خانواده های دهن پرکن و درست حسابی‌.

ولی بچه هاشونو خییییییلی دوست داریم الان یعنی خون مشترک داره این کلوچه بامن؟؟؟؟ 

😁😁😁😁😁😁بچه ی سومه داداش وسطیمه .و پنجمین برادر زادم ...ولی انگار تااازه عمه شدم خیلی کوشولو به ...

کاش قدر بدونن

من بچه سومم باردار شدم خواهرشوهرم برگشت گفت بچه سوم تبریک نداره منو میگی جیگرم سوخت😔

الحمد لله کما هو اهله