2777
2789
عنوان

نوه ی خاله م پزشکی دانشگاه تهران قبول شد

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست
یعنی پسر من از دولتی می‌تونه بره پزشکی؟روزی ده ساعت میخونه زیست شیمی فیزیک عالی هست ولی ریاضی کمی ض ...

این که توی مدرسه دولتی عالیه واقعا چیز عجیبی نیست اگه بتونی داخل غیر انتفاعی مثل انرژی عالی باشه اون موقع رتبه برتره 

وگرنه مدارس دولتی که الکی فقط نمره میدن امتحانم که خیلی آسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما گفتید هر روز

عزیزم شما خودت کنکوری هستی ،بابد متوجه بشی از هفت ونیم تا سه تو مدرسه هست پس نمیشه هم تو مدرسه هفت هشت ساعت بخونه هم تو خونه ده ساعت اینطوری میشه روزی 18ساعت که غیر ممکن هست،وقتی میگیم روزی ده ساعت یعنی زمانی  که تو مدرسه نباشه 

ساعت پنج صبح بیدار میشه ،تا ساعت ده شب دوساعت غذا حموم بعد هم خواب دوباره پنج صبح بیدار با برنامه در ...

اینطوری که۱۵ساعت میشه 

بعدم مدارس دولتی که اصلا تکلیف نمیدن منم اگه میخونم همش تکالیف تستی که دبیر ها میدن

اگه واقعا استعداد داره روش هزینه کنید قبولی مدارس دولتی صفره 

اینطوری که۱۵ساعت میشه بعدم مدارس دولتی که اصلا تکلیف نمیدن منم اگه میخونم همش تکالیف تستی که دبیر ها ...

تو یک روستا که من میشناسم پنح نفر پزشکی آوردن پارسال ،چهارتا پزشک داریم تو دولتی خوندن دوتا دانشگاه تهران،یکی همدان ، یکی قم،ماما وپرستار هم داریم تو دولتی خوندن بدون سهمیه هم هستن،وند تا غیر انتفاعی هم داشتیم چند ساله پشت کنکور هستن هنوز،اکر خودش اراده کنه قبول میشه تنها دغدغه ی من این سهمیه ای ها هستن که حق بچه های ما رو ضایع می‌کنن اگر اونا نباشن مدرسه دولتی و غیر انتفاعی مهم نیست