2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان اومدن پیشم و‌گفتن که نردیکه به ۲۰۰ گرم طلا از خانواده پدریشون داشتن وقتی ازدواج کردن  می گفت همون اوایل ازدواج خانواده شوهرش دنبال طلاها بودن که باید بفروشی خونه بخری ،آخر هر همه رو فروخت خونه خرید 

متاسفانه الان بعد از ۱۱ سال داره جدا میشه

و هیچ جوره نمی تونه ثابت کنه که ۲۰۰ گرم طلا داده

تو فیلما عروسی هم فقط سرویس طلایی که تو مراسم عروسی گردنش بود اثبات شدن 

خواهشا لازم نیست جار بزنید چقد طلا دارین  پس انداز مخفی داشته باشید برا خودتون

یکی از دوستان اومدن پیشم و‌گفتن که نردیکه به ۲۰۰ گرم طلا از خانواده پدریشون داشتن وقتی ازدواج کردن ...

به نظرم لازم نیست مخفی کنیم 

کافیه همسرمون رو متوجه کنیم طلایی که خودمون خریدیم مالکیتش مال خودمونه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یکی از دوستان اومدن پیشم و‌گفتن که نردیکه به ۲۰۰ گرم طلا از خانواده پدریشون داشتن وقتی ازدواج کردن ...

ایشون داستان رو اونطوری که خودش دوس داشته تعریف کرده

و خب از حماقت خودش بوده که دانگ خونه به نام خودش نزده

نمیشه برای همه یه نسخه پیچید!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

شوهرت اگه برات چیزی بخره روش ادعا داره مثلا میگه من ماشین رو برات خریدم پس حق دارم بغروشمش مال منه 

ولی اگه پول خودت باشه یا بگی بابام برام خریدم دیگه نمی گه مال منه باید بفروشیش باید بدی دست برادم باید..‌باید...

پس انداز مخفی یعنی اگه ۵۰ تومان پول دستته ده تومانش رو یه گرم طلا بخر ..نه نیم گرم بخر ولی بخر و قایم کن نگو دارم نگو خریدم   همون ریز ریزا  رو بزار سال بعد با طلای سنگین تر عوض کن بنداز دست مامانت پس انداز مخفی خودت باشه سرمایه خودت باشه  ،عزیزم کلاغ که نیستین همه رو آویزون کنید به دست خودت یا بزارید تو کمد شوهر پیدا کنه یا دزد ببره

نه مخفی چرا

عزیزم سوال خیلی هاست

میگن زندگی ما مشترکه چرا باید پس انداز مخفی داشته باشم؟؟

بیاید جوابتون رو همین جا بدم 

اره زندگی مشترکه ولی آیا حق طلاق و حق حضانت داری؟؟؟

ایاامتیاز خونه و ماشین بدون هبه کردن و حق پس گرفتن دوباره  رو داری؟؟

زن اگه پس انداز مخفی داشته باشه خرج خواهر یا برادرش قرار نیست بکنه ،همینا برا آینده ی همین زندگی و همین بچه هاست

پس خواهشا گارد نگیرین

فردای زندگی مشکلی پیش اومد کسی بهت یه قرون قرض نداد یا شوهرت فیلش یاد هندوستان کرد گفت جمع کن برو ،باااید یه پس اندازی داشته باشی 

آیا حرفم اشتباهه؟؟

ایشون داستان رو اونطوری که خودش دوس داشته تعریف کردهو خب از حماقت خودش بوده که دانگ خونه به نام خودش ...

بله کاملا درسته ولی از نظر احساسی خانم‌ها در حد اقایون نیستن ما برابر نیستیم ولی یادتون باشه اگه قراره پول خوردا و کادوهای نقدی و عیدی ها رو تبدیل به طلای ریز ریز بکنیم و پس انداز کنیم

بااااور کنیم اسمش حماقت یا دزدی نیست

ما قراره برا همین زندگی خرج کنیم