2777
2789
صندوق طلا منظورت آنلاین؟؟یا اینکه مثلا بزاری تو بانک؟؟اعتماد داری بهشون؟؟

من خواهرم و شوهرش طلا فروشی دارن پیش اونا حساب دارم. مثلا ۵ تومن میریزم واسش میگه نیم گرم فرضا به حسابم اضافه میکنه. هر وقت که بخوام میتونم ازش فیزیکی شمش بگیرم. از ترس دزد نمیارم

پارسیان میخری حتما از جای معتبر بگیر و اینکه مراقب دزد باش.

من معمولا می زارم می دم دست خواهرام می پوشن 

طلاهام فعلا زیاد نیست  ولی دوست دارم پس انداز کنم برا آینده ی بچه هام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا می زارم می دم دست خواهرام می پوشن طلاهام فعلا زیاد نیست ولی دوست دارم پس انداز کنم برا آی ...

ببین طلا ابشده گرمی ۲۰ هزارتومن بالاتر از قیمت تابلو حساب میشه . خیلی سود داره. اگر اونم نمیتونی دست دوم بگیر. 

من خواهرم و شوهرش طلا فروشی دارن پیش اونا حساب دارم. مثلا ۵ تومن میریزم واسش میگه نیم گرم فرضا به حس ...

خیییلی خوبه مهم اینه که پس اندازتون رو دارین 

دوستم ۱۸ سال پیش هی طلا ریز ریز جمع می کرد به من هم گفت ولی نمی دونم چرا گوش ندادم بهش 

پارسال طلاهاش رو فروخت و اپارتمان خرید و دادش اجاره

شاید باورت نشه تا الان هم‌هنوز شوهرش نفهمیده

قولنامه ای خریده و داده اجاره و الان با پول اجاره اش دوباره داره طلا می خره و قایم می کنه پیش خواهرش 

ببین طلا ابشده گرمی ۲۰ هزارتومن بالاتر از قیمت تابلو حساب میشه . خیلی سود داره. اگر اونم نمیتونی دست ...

خب من درآمدم فعلا کمه برا همین پارسیان می تونم بخرم در حد ۲۵۰ سوت ۴۰۰ سوت 

ولی هر سری رسیدن به ۵ گرم با یه النگوی دست دوم عوضشون می کنم چون به پارسیان اعتماد ندارم می ترسم نگه دارمشون زیاد

خیییلی خوبه مهم اینه که پس اندازتون رو دارین دوستم ۱۸ سال پیش هی طلا ریز ریز جمع می کرد به من هم گفت ...

ببین خواهر شوهر من کارمند ساده یه ارگان پایینه فوق دیپلم داره ۴۸ سالشه. با طلاهایی که کم کم با حقوقش از سال ۷۰ خریده دوتا بچه هاشو فرستاد خارج خونه خرید ماشین خرید بااااز هم تو صندوق امانت ۱ کیلو طلا داره. من از اونا یاد گرفتم. با اولین حقوقش سال ۷۰ چهارتا ربع سکه خریده. دونه ای ۲۰ هزار تومن!!!! فوق العاده فکر اقتصادی دارن

دست مادر ندین خدای نکرده بعد فوت برادر ابجیا مدعی ارث میشن

مثلا در حضور دوتا از خواهرام می دم نیگم امانتم رو نگه دار 

نه اونجور که کسی ندونه و بعدا نتونم ثابت کنم چیزی رو

ببین خواهر شوهر من کارمند ساده یه ارگان پایینه فوق دیپلم داره ۴۸ سالشه. با طلاهایی که کم کم با حقوقش ...

چه حس خوبی گرفتم ازت

خدا خیرت بده فکرات و برنامه هات عالی ان کاش می شد بیشتر از تجربیاتت استفاده کنیم 

پس من هم دیگه همین کارو بکنم 

خدارو چه دیدین شاید یه روزی من هم کلی طلا جمع کردم برا بچه هام و آینده اشون سرمایه اس دیگه

من با همسرم هیچ وقت موضوع مالی نداشتم فقط یکبار سر یه جریانی پدرم پول نیاز داشت همسرم قرض نداد از بعدش به خودم گفتم بعد از این همه سال کار کردن چطور خودم نداشتم به پدرم بدم 

از بعدش پس انداز کردم چند ماه پیش با مادرم خونه شریکی خریدیم 

البته طلاهام که از دوره مجردیم تا دوران متاهلیم شامل میشد فروختم کامل بعد تابستون همسرم دوباره برام یه نیم ست گرفت خیبی راستش برام مهم نیست چون اصلا طلا استفاده نمیکنم 

چه حس خوبی گرفتم ازتخدا خیرت بده فکرات و برنامه هات عالی ان کاش می شد بیشتر از تجربیاتت استفاده کنیم ...

ای جانم چرا که نه. شما از من خیلی کوچکتری. ۱۰۰ درصد میخری. آفرین به شما که به فکر آینده و استقلال خودت هستی. 

من با همسرم هیچ وقت موضوع مالی نداشتم فقط یکبار سر یه جریانی پدرم پول نیاز داشت همسرم قرض نداد از بع ...

نمیدونم چرا همه ما خانوما فک میکنیم با شوهرامون این حرفا رو نداریم. سر پول میرسه مادر به بچه اش رحم نمیکنه. من خیلی زخم خوردم از سادگیم

نمیدونم چرا همه ما خانوما فک میکنیم با شوهرامون این حرفا رو نداریم. سر پول میرسه مادر به بچه اش رحم ...

بقیه رو نمیدونم ولی خودم واقعا ندارم نمیدونم اون موقع چرا همسرم اینکارو کرد بهرحال من پس انداز انجام دادم چون اتفاقی که یکبار افتاده بازم ممکنه بیفته