2777
2789
عنوان

پسری که هرکاری میکنه برات

184 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 

نظرتون درمورد این کیس اقا میگید

پسره خودش خوبه همجوره هواتو داره 

تحصیلات داره کار خونه ماشین توانایی اداره زندگیو داره

خانوادش یه شهر دیگن خانواده ساده و بدون تحصیلات یعنی تو کل خانوادش فقط همین پسر تحصیلات داره و خانماشون هیچکدوم شاغل نیستن سر وضع زندگیشون خیلی خیلی سادس 

خودش تو شهر ما هستن میگه سالی چند بار میریم شهرمون

من الان ترسم از این اختلاف فرهنگیس

سر وضع زندگی خانوادش خواهراش خیلی سادس اهل تشریفات نیستن

اینم بگم تو این ی سالو نیم این پسر چیزی کم نزاشته درسته دعوا بحث داشتیم ولی همیشه پیش قدم بوده 

ایرادی نمیبینم 🤔

معیارهای اولیه زندگی رو داره

ساده زیستی خونواده ش هم مشکل بزرگی نیست که نشه باهاشون وصلت کرد

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساده باشه اشکالی نداره

ولی بعضیا بخاطر بودن تو شهرستان یا روستا ی سری فرهنگ های خاص دارن

ازین جهت بررسی کن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
یعنی خانوادش مهم نیستن؟ ما ترکیم ایشون لر هستن

آهان ، این یه کم سختش کرد

اختلاف فرهنگی خیلی سخته

ما تو یه خیابون بودیم ، ولی فرهنگ و زبون مون فرق میکرد ، خیلی به مشکل خوردیم

دیگه شما که خـــــــــــــــیـــــــــــــلــــــــــی تفاوت دارین

ولی به نظرم پسره ، کیس خوبیه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

تفاوت فرهنگ یعنی شما خیلی تجملاتی هستین اونا نه؟

از نظر مالی خانواده ایشون زمین دارن ولی خب خیلی خیلی سادن زندگیو سخت نگرفتن سروضع زندگیشون دیدم فکر کردم تو خونه روستایی زندگی میکنن 

ولی ما مراسما تشریفات داریم شاید از نظر مالی پایینتر باشیم  

ساده باشه اشکالی ندارهولی بعضیا بخاطر بودن تو شهرستان یا روستا ی سری فرهنگ های خاص دارنازین جهت بررس ...

دقیقا منم همش این توفکرمه

خونه زندگیشون ی بار عکس فرستاد خیلی ساده بود 

مثلا عروسی میگه ما تو باغ میگیریم جمعیت زیاد دعوت میکنیم 

من از این عروسیای شلوغ واقعا خوشم نمیاد

عروسیای ما تو تالاره نهایت ۱۰۰ ۱۵۰ نفر میان 

این یکی از چیزایی بود ک گفتم

ببین اینجوری نگا کنی قراره پسرعذاب بکشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آهان ، این یه کم سختش کرداختلاف فرهنگی خیلی سختهما تو یه خیابون بودیم ، ولی فرهنگ و زبون مون فرق میک ...

پسره واقعا خوبه برام کم نزاشته خیلی پشتم بوده حمایتم کرده 

خودش گفت کمتر کسی مثل من پیدا میکنی اینجوری پشتت باشه

الان دیگ باید تصمیم جدی بگیرم ایشون قصد ازدواج داره الان داره تنها زندگی میکنه خانوادش شهر دیگن 

دقیقا منم همش این توفکرمهخونه زندگیشون ی بار عکس فرستاد خیلی ساده بود مثلا عروسی میگه ما تو باغ میگی ...

ببین الان میان گارد میگیرن و فاز روشن فکری

ولی ممکنه بعضیا اصن دوس نداشته باشن

منم مث توام از عروسیای شلوغ متنفرم ، از لباس محلی پوشیدن تو عروسی خوشم نمیاد(مگراینکه هر دو از ی قوم و رسم باشن) 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
ببین اینجوری نگا کنی قراره پسرعذاب بکشه

ازم الان جواب میخواد منم نمیخوام اذیت بشه 

ولی از سری چیزا میترسم

فرهنگشون 

خانوادش

مثلا میگه ما طلاق نداریم تو خانوادمون به هیچ وجه

پسره واقعا خوبه برام کم نزاشته خیلی پشتم بوده حمایتم کرده خودش گفت کمتر کسی مثل من پیدا میکنی اینجور ...

قراره بعد عروسی کجا زندگی کنین ؟

اون بیاد آذربایجان ؟

یا تو بری لرستان ؟

بعد بپرس

مثلا ببین رسم و رسوم لرا چیه

بعضیا هستن میگن مثلا حتمااااااا حتما شب عید باید اونجا باشی ولی تو گاهیم دوسداری خونه مادرت باشی

ببین کارای اجباری نداشته باشن

یکی بود اینجا ک میگف اینا رسم دارن ک حتما کوچیکتر همش ب بزرگتر ز بزنه حتی اگر بزرگتره پیگیر نباشه

من تو کتم نمیره مثلا میگم هر رابطه ای دو طرفه ست

ببین الان میان گارد میگیرن و فاز روشن فکریولی ممکنه بعضیا اصن دوس نداشته باشنمنم مث توام از عروسیای ...

اخرش گفت عروسی نمیگیریم دعوامون نشه

گفتم شب عروسی برای عروسه چرا راحت بگذریم 

من عروسی شیکو تمیز میخوام