2777
2789
عنوان

به آدمایی مثل من چیزی میگن

644 بازدید | 27 پست

مدتیه از خونه ی خودم اومدم بیرون بخاطر آزار و اذیت های شوهرم؛ جزئیات رو تو تاپیکای قبلیم نوشتم 

الان حرفم اینه این مدت یک هفته رو هتل موندم ، یه شب با اصرارهای خیلی خیلی زیاد دوستم رفتم خونشون

خانوادم هم در جریان نبودن؛ چون باهاشون رابطه نداشتم؛ دخترم زنگ زده بود مامانم و دنبالم می‌گشت که فهمیدن و انقدر زنگ زدن که آخر وقت رفتم شب خوابیدم صبح ساعت7 زدم بیرون

علیرغم اینکه هیچ پولی ندارم و مجبور شدم یه تیکه طلا بفروشم تا مخارج این چند روزمو بدم 

ولی دوست ندارم زیر بار منت کسی برم یا سربار و مزاحم زندگیه کسی باشم

هرچند سختمه

ولی هرموقع هرکس کاری برام کرده منتشو گذاشته بعدا یا زده تو سرم 

حاضرم سختی بکشم ولی زیر بار منت نباشم

الان احمقانه ترین کاری که ممکنه داری انجام میدی فردا هم چون پولت تمام میشه واسه غرورت نمیری سراغ خانوادت میفتی تو اشتباه خیلی بزرگ تر 

راه جدایی این مسخره بازی ها نیست پاشو با شوهرت تکلیف روشن کن حق و حقوقت بگیر جدا بشو اینقدر سرخود نباش 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقلانه رفتار کن

خب منت بزارن وظیفه هر پدر مادریه موقع سختی بداد بچش برسه

الکی پس اندازتو سر غرور کاذب از دست نده

جامعه بره نمیپذیره گرگ باید باشی 

سر چهارتا منت وا نده

ببخشید تند گفتم ناراحت نشو

مامان دوتا گل پسر

کار خوبی کردی از اولشم باید اینکارو میکردی بجای اینکه بمونی توی اون خونه و فک و فامیل شوهرت به ریشت بخندن و بگن معلوم نیست زنه چیکار کرده که شوهرش ولش کرده رفته ولی توی خونه مونده و صداش درنمیاد ،

همین فرمانو ادامه بده تا تکلیفت معلوم بشه ، 

حالا خداروشکر طلاهاتو داری میتونی توی همچین شرایطی استفاده کنی و لنگ کسی نباشی ،

حداقل یکماه مقاومت کنی شوهرت به زانو درمیاد و مجبور میشه تکلیفتو مشخص کنه ، با خانوادتم سعی کن ارتباطی نداشته باشی که مثل دفعه قبل کاراتو دقیقه نود خراب میکنن و دوباره برمیگردی سر خونه اول  ، حتی شده بِری یه واحد یا ویلای یکماهه اجاره کنی به نفعته

طلا فروختن برای مخارج صد اشتباههباید کاری پیدا کنی جاخواب دلشته باشه مثل پرستاری سالمندطلا برای روز ...

دیگه از این روز مباداتر هست که شوهرش دوساله ول کرده رفته ، الان نوبت اینه تا شوهره بفهمه ول کردن و بلاتکلیفی یعنی چی !!! بلکم بیاد تکلیف این بنده خدارو معلوم کنه 

دیگه از این روز مباداتر هست که شوهرش دوساله ول کرده رفته ، الان نوبت اینه تا شوهره بفهمه ول کردن و ب ...

کسی ک شوهرش دوسال رفته باید پس انداز مخفی کنه

بعدم روز مبادا یعنی وقتی کسبو نداری خونه مدر مادر ک هست مگه بیرونش کردن، حالا بعد یکی دوهفته منت میذاشتن میرفت هتل

کسی ک شوهرش دوسال رفته باید پس انداز مخفی کنهبعدم روز مبادا یعنی وقتی کسبو نداری خونه مدر مادر ک هست ...

پدر و مادرش به شوهرش میگن ببر بچه رو بنداز سر دختره ما ، خودت برو دنبال زن بازی ، میگن وظیفه دختره ماست بسوزه و بسازه ، الانم میخوان دوباره همینکارو کنن ، به شوهره بگن بچه رو بیار خونه ما ، مادرش اینجاست

و همینطور از قبل میرفت سرکاری چیزیطلا رو واس خرید خونه ماشین پول رهن میفروشن

دیگه حس و حال و تمرکر کار نداشت دیگه ، دوساله هر روز جنگ و دعوا و درگیری و افسردگی داره چجوری میخواست کار کنه