2777
2789
عنوان

به آدمایی مثل من چیزی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 27 پست

اسی مگه نگفتی با دخترت هماهنگی. بعدشم قطعا سر جریان برگردوندن دخترت از خونه پدرشوهرت که مامان و برادرت نقش داشتن  به دخترت سپرده بودی بهشون خبر نده نه؟ پس چرا به اونا زنگ زد دخترت؟

یعنی دخترت شب تو خونه تنها بوده؟ شوهرت بعد رفتنت به هتل نیومد پیش دخترت!

الان در چه حالی؟ کاش یه راه بهتر پیدا کنی و تکلیفت روشن بشه. فکر نکنم این راه پر هزینه و پر استرس و پر عواقب نتیجه درستی هم بده لااقل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مگه نگفتی با دخترت هماهنگی. بعدشم قطعا سر جریان برگردوندن دخترت از خونه پدرشوهرت که مامان و براد ...

بله عزیزم با هماهنگیه دخترم اومدم بیرون

خودم از دخترم خواستم به مادرم اینا زنگ بزنه

نه دخترم تنها نمونده تو خونه اصلا

داغونم حالم خوب نیست

الان دوباره روزه خونه ی پدرم هستم یک کلمه هم راجع به مشکل من صحبتی نشده

بله عزیزم با هماهنگیه دخترم اومدم بیرونخودم از دخترم خواستم به مادرم اینا زنگ بزنهنه دخترم تنها نمون ...

چی بگم عزیزم. متاسفم . ان شاءالله مشکلاتت پشت هم حل بشن زود. 

آخه دفعه قبل گفتی مادرم نباید سر از کارام در بیاره وگرنه خراب می کنه که فکر کردم دخترت خودش زنگ زده به مادرت.

الان شوهرت پیش دخترته؟ 

نقشَت چیه؟

اگه فکر می کنی خانوادت می تونن مشکلت رو حل کنن خب واضح و شفاف بهشون بگو چکار کنن شاید خودشون نمی دونن دقیقا چه کمکی می تونن بکنن.

مثلا بگو زنگ بزنن شوهرت بیاد و بهش بگن اگه زندگیتون پا نمی گیره مهر دخترمو تا حد توانت بده توافق سر مبلغی و شما رو بخیر و ما رو به سلامت. یا کلا هر خواسته ای که داری بهشون بگو

زردیس به نتیجه هم رسیدی؟؟؟اومدیم و گفتن بچه رو نگه میداریم تو هم برو پی کارت بدون هیچی حتی همون ماهی ...

فعلا که هیچی به هیچی

دخترم خونه ی خودمونه با پدرش

خانوادش نگهش نمی‌دارن

حتی جواب تلفنای دخترمم نمیدن

شوهرم هرروز زنگ میزنه پیام میده برگرد

ولی فقط همین ، هیچ امتیازی نمیده، تعیین تکلیف نمیکنه، فقط برگردم که اون بره پی خوشیش

زردیس به نتیجه هم رسیدی؟؟؟اومدیم و گفتن بچه رو نگه میداریم تو هم برو پی کارت بدون هیچی حتی همون ماهی ...

تنها راهم اقدام قانونیه

مهریه ام رو مطالبه کنم 

و دادخواست طلاق بدم

ولی نمیدونم الان چیکار کنم

من از خونه اومدم بیرون بچه رو انداختم سرش که تو فشار بیفته خرجی بده تعیین تکلیف کنه 

ولی نشد

اونروز بردم طلاهامو قیمت کردم 

تقریبا 8 تومن درمی‌آورد

البته تو این چند روز دوباره ارزون شد طلا

ولی باز مبلغ قابل توجهیه

یه تیکه زمین هم تونستم ازش بگیرم

اونم شاید یکی دو تومن دربیاره

امیدم فقط به ایناس

اگه فکر می کنی خانوادت می تونن مشکلت رو حل کنن خب واضح و شفاف بهشون بگو چکار کنن شاید خودشون نمی دون ...

الان سه روزه خونه ی پدرم هستم تا حالا در مورد اینکه چیکار کنم و چه تصمیمی بگیرم صحبت نکردن

شوهرم هم مذخرف تر از این حرفاس که بخواد به حرف خانواده ی من گوش بده و کاری کنه

اصلا بدبینه به من و خانوادم و فکر میکنه داریم علیهش نقشه میکشیم

چی بگم عزیزم. متاسفم . ان شاءالله مشکلاتت پشت هم حل بشن زود. آخه دفعه قبل گفتی مادرم نباید سر از کار ...

الان بله دخترم تو خونه پیش پدرشه

نقشم این بود که بچه بیفته گردنش سختی بکشه حاضر بشه امتیاز بده یا تکلیف مارو مشخص کنه یا حق و حقوق مارو بده و گورشو گم کنه 

ولی هر بار بدتر از بار قبل 

همش تهدید میکنه 

همش بدبینه نسبت به من و خانوادم فکر میکنه نقشه داریم علیهش