2777
2789
عنوان

برا اولین بار کلم پلو درست کردم 😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاخب نمیشه گفت کلم پلو اصلی بوده‌ اما ب هرحال مهم اینکه دوست داشتی خودت نوش جونت

اره گفتمم اولش اصلشو نمیدونم درست کردم یانه 

مرسی گلم 🌸 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
سبزی نزدمنه شفته ام نشد

کلم پلو با ترخون خوشمزه میشه..کوفته قلقلیاکه سرخ شد ترخون خشک بریزی کلم سرخ شده هم اصافه کنی  یه تفت کوچولو بدی‌ بعد که خواستی برنجتو دم کنی بذاری لابلای برنج...برنجتم‌نباید سفید باشه 

پارسا پسرمامان😍
مرغ و گوشت دارم گفتم یوقت بد میشه منم خیلی دوست دارم کلم هم دارم اما گوشت چرخی ندارم

طوری نیست با تیکه ایم خوشمزه میشه

من که نمیدونم برا مادرم چه مزه ای بود😂اونم ادویهداینا خیلی میزد و میگفتن عالیه از استامبولی بهتره و ...

حیف 😬

اشکال نداره سلیقه ای هست آشپزی و ذائقه ای مامان من دعوتمون میگیره میگم شام چی می‌ذاری میگه مثلا قیمه ...

خاله من ترکیبات عجیب غریبی داشت😂

یهو دیدی قرمه سبزی میریخت تو اش میگفت موادش همونه 

میشه دقیق بگی چطوری درست کردی منم درست کنم

نصف ی کلم متوسط رو نواری نازک خورد کن 

بعد ی پیاز رو یا رنده کن یا نگینی خورد کن 

پیاز رو ک تفت دادی ادویه بزن و کلمارو اضافه کن کلما تفت خوردن 3.4تا استکان اب بزن و ادویه باز و دارچین کمی ب کلما 

3قاشق ابلیمو ام بزن یا ابغوره 

ابشون ته کشید دیگ زیرشو خاموش کن 

اونور ی پیاز و سیر رنده شده رو تفت بده و گوشت چرخ کرده اضافه کن و بعدم ادویه و کمی اب 

ی قاشق ربم من زدم 

اینا اماده شدن بهشون کلمارو اضافه کن و همرو قشنگ قاطی کن 

برنجتو اب کش کن و لایه ب لایه بریز

وقتیم پخت قاطی کن همرو نوش جان شفته ام نمیشه و خوشمزه تراز گوشت، قلقلی هست

کلم پلو با ترخون خوشمزه میشه..کوفته قلقلیاکه سرخ شد ترخون خشک بریزی کلم سرخ شده هم اصافه کنی یه تفت ...

ترخون و قلقلی دوست نداریم خانوادگی عزیزم ❤️ 

خواهش عزیزم ی بارم رسپی اصلی درست کن شاید خوشت اومد نگران سبزی نباش طعم بدی نمیده ب غذا

اره دیدم رسپی رو ولی خانوادم بد غذان متاسفانه

ترخون و قلقلی دوست نداریم خانوادگی عزیزم ❤️

بجای قلقلی گوشت چرخکرده ریختی؟ پس دیگه یه غذای دیگه شده کلا‌‌..‌‌ منم گوشت چرخکرده توهرغذایی باشه دوست دارم..کلم‌پلو شیرازی موادش کوفته قلقلی وکلم وترخون هست..

پارسا پسرمامان😍
خاله من ترکیبات عجیب غریبی داشت😂یهو دیدی قرمه سبزی میریخت تو اش میگفت موادش همونه

احتمالا خالت مامان من بوده🤣

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»