2777
2789
عنوان

بعضیا تاپیکاشون چقد انرژی مثبته

191 بازدید | 19 پست

معلومه دیدگاهشون به زندگی خوبه

بعضیام مثل من پر انرژی منفی و استرس ، بعضی وقتا خودم میرم تاپیکامو میخونم هم خندم میگیره هم حالم بد میشه از این حجم استرسی که من دارم🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو زندگی واقعی انرژی مثبت ،خونسرد ،بیخیال ، شاد و پر انرژی ام ، شلوغ و پر سر صدا نیستم ولی پر انرژی ام ، نگاهمم مثبته به زندگی یعنی خیلی کم پیش میاد واقعا ناراحت باشم ، اما اینجا نمیدونم چجوریم

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
منم خیلی دوست دارم مثل اون بعضیا مثبت باشممممممم 🥲🥲🥲 کاش به ما یاد بدن

عزیزم تاپیک هامو بخون ببین من انرژی مثبتم یا نه تا بهت یاد بدم ان شاءلله 😂✌️

معمولاً سعی میکنم شکر گزاری کنم و با خدا رفاقت کنم :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خوشگلای که تو این تاپیکن میتونم نظرتون در مورد تاپیک های امام زمانی سایت که تو داغ ترین هاست گاهی بد ...

عالیه عزیزم.ادم گاهی درگیر هیاهوی زندگی هست تاپیک شما رو میبینه یادش میاد در حد یه کامنت هم شده ادای احترام کنه به حضرت آقا

حضرت علی ع میفرمایند که فکر وخیال خوب به دیگران داشته باشید تا راه خیر و برکت اون شخص به خودتون باز باشه.... بعضی از ادم ها از بقیه مینالن که اره ولش کن این کاری ازش برام ساخته نیست ببین اون حرفو زد ببین اون کارو کرد... اینا خودش راه خیرو برکت اون شخص نسبت به شمارو میبنده.... و نماز خوندن انسان رو از خیلی کارهای حرام بازمیداره... همین غیبت کردن خیلی انرژی منفی داره یا دروغ گفتنو امثال اینها... اما اگر نماز بخونید فکرتون خدایی باشه و در شروع هر کاری بسم الله بگید حتی غذا درست کردن یا جارو زدن خودش بهتون خیلی انرژی میده💖💖💖💖💖💖

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خوشگلای که تو این تاپیکن میتونم نظرتون در مورد تاپیک های امام زمانی سایت که تو داغ ترین هاست گاهی بد ...

سلام

خیر 

چون یا کپی پیست هست یا صلوات و دعا که گمان نکنم کسی متن کامنت رو بخونه. تولید محتوا نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلامخیر چون یا کپی پیست هست یا صلوات و دعا که گمان نکنم کسی متن کامنت رو بخونه. تولید محتوا نیست

سلام علیکم 

هدف خواندن صفحه اول هست 

که خیلیا میخونن

و این که میگن به عنوان نشانه اون روز میدونن

متن تگ ها رو 

و امیدوار میشن ، دل شون آرام میگیره 

گفتن حجاب چادر گرفتیم و نماز خون شدیم که این ها لطف خداست

مدعای ما یاد آوری نام حضرت از فراموشی جمعی هست که خود همین یاد آوری نوعی بازدارندگی ایجاد میکنه و آمادگی برای ظهور، اما روند فعلا تغیبر کرده و گفت و گو آزاد شده در مورد مباحث مهدویت 

امیدوارم ظرفیت و فهم جمعی سایت جواب بده و بتونن گفت و گوی متمدن مأبانه بدور از جدل با رعایت آداب مباحثه داشته باشند .