2777
2789
عنوان

همه دارند ازدواج می کنند جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 114 پست
پیشنهاد ندادم. سوال پرسیدم. هر سوالی به معنای پیشنهاد نیست فقط به معنای اطلاعات از شرایط و روحیه طرف ...

کلا الان واقعا نمیشه روی رابطه حساب باز کرد ؛ ممنون بابت توضیحات باعث شد سو تفاهم رفع شه...❤️

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

کلا الان واقعا نمیشه روی رابطه حساب باز کرد ؛ ممنون بابت توضیحات باعث شد سو تفاهم رفع شه...❤️

اره. من برای خودم رابطه رو نمیپسندم. ولی دخترای خوب زیادی رو دیدم که اهل کثافت کاری نبودن و با یکی آشنا شدن و خیلی زود ازدواج کردن چون دو طرف از اول قصدشون همین بوده.

خواهش میکنم❤️

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره. من برای خودم رابطه رو نمیپسندم. ولی دخترای خوب زیادی رو دیدم که اهل کثافت کاری نبودن و با یکی آ ...

میدونی آدم گول این وعده هارو میخوره و خیلیا زیر قولشون می‌زنن!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

سلام آبجی ، فقط ازدواج کردن مهم نیست ، مهم درست ازدواج کردن هست یعنی انتخاب درست، الان متاسفانه از هر ده تا ازدواج ۹ تاش اشتباه و به طلاق و جدایی کشیده شده، پس به انتخاب درست نرسیدی خرف دیگران برات مهم نباشه 

برای چی بچه رو میزنیالبته خوب شد زدی تا باباش نباشه حرف یادش بده بچه رو زدی باباش ادب کردی خخخ

نه بابا من کی گفتم بچه رو زدم 😂😂😂

خواهرزادم جونم به جونش بسته 

وقتی گفت من فقط خندیدم و انداختم تو شوخی. معمولا ناراحتیم در این مورد رو به رو نمیارم

خواستگار نداری؟ به یه معرفی کسی بسپار

زیاد داشتم همه هم خونه و ماشین داشتند و شرایطشون مناسب بوده خیلی هم من رو میخواستند 

ولی خودم واقعا جذبشون نشدم حتی ی ذره کشش هم از سمت من نبوده برای همین جواب رد دادم