2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داشت خدایی اینهمه دختر کادو‌میگیرن بچه نامزد یا شوهرشونن؟

مال پدر به فرزند دخترشه هرکس هر غلطی کرد ما نباید اشتباه تکرار کنیم و تو مقایسه و حسادت بسوزیم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

نه

اهمیتی برام نداره اصن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
ببین عزیزم مردا از این چیزا سر در نمیارن ( ایرانی) مگه اینکه طرف قبلا خیلی دوست دختر داشته باشهخودت ...

خودش تبریک گفت دیروز ولی هیچ اقدامی نکرد

میدونی من خودم شاغلم نیازی ب پول اون ندارم ولی دوس داشتم حداقل ی گل میگذفت

شما دختر مامان و باباتی دختر نامزدت که نیستی که ازش توقع کادو رووز دختر داری

پس چطور اینهمه دختر از نامزد و شوهراشون کادو‌گرفتن اونم‌کادو معمولی ن ایفون ۱۷ و..

مال پدر به فرزند دخترشه هرکس هر غلطی کرد ما نباید اشتباه تکرار کنیم و تو مقایسه و حسادت بسوزیم

حق 

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

خودش تبریک گفت دیروز ولی هیچ اقدامی نکردمیدونی من خودم شاغلم نیازی ب پول اون ندارم ولی دوس داشتم حدا ...

باید بهش بگی، مردها بچه تر از این حرفها هستند که بفهمن چی تو ذهن ما میگذره.

خواسته هات را مرتب بهش تکرار کن تا ملکه ذهنش بشه ودیگه یادش نره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

پس چطور اینهمه دختر از نامزد و شوهراشون کادو‌گرفتن اونم‌کادو معمولی ن ایفون ۱۷ و..

اینا رو خود زن ها گرفتن دادن شوهراشون بهشون بده ویدئو آماده کنن برای پیجشون 

بماند خیلی هاشون گل کرایه میکنن و آیفون هم چصی چصی الکیه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد