2777
2789
عنوان

سرویس مدرسه دخترم یه لحظه بیاید

586 بازدید | 41 پست

سرویس شخصیه خب 

چهارشنبنه ما نبودیم یادم رفته بود بش خبر بدم  خیلی دم در وایساده بود آخر سر زنگ زد عذر خواهی کردم 

شنبه دیروز بیدار نشدیم بازم زنگ زد 

تازه گوشیم سایلنت بوده هرچی زنگ میزده پاسخگو نبودیم و بازم خواب موندیم 

خیلی خجالت کشیدم بخدا من با وجود نوزاد با شنیدن صدای الارم زود میپرم یوقت شرمندا سرویسش نشم ولی نمیدونم چطور شانصم سه روز پشت سرهم اینطور شد 

الان چی میگه راجبم  

برای شما هم پیش امده؟؟ یوقت مارو ول نکنه بگه دیگه نمیام دنبال بچت  

-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همینا رو بهش توضیح بده و خیلی عذرخواهی کن.آلارم بیشتر و بلندتری بذار

دیروز و چارشنبه به اندازه کافی حرف زدم تازه فقط سکوت کردم گفتم هنوز اماده نشده شما برید خودم میرسونمش

-

سلام تورو خدا تو مورد اولی قبل هر چیزی ب اینا فکر کنید بخدا من خودم سرویسم دیروز کلی تو گرما وایسادم جلو در مدرسه ک دانش اموز بیاد سوار شه اخرش در مدرسرو بستن بعد زنگ مادرش زدم که دخترت نیستا میگه وای ببخشید یادم رفت بگم امروز مدرسه نرفته ،یا همین مورد شما برام چند بار پیش اومده واقعا ادم اذیت میشه 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
بچه رو آماده کن بفرس پایین بگو بمونه پشت در در رو هم یکم باز بذاره سرویس اومد بره من هم همین کارو می ...

اره هروز همین کار میکنم ولی چارشنبه ماخونه نبودیم اطلاع ندادم 

دیروز خواب موندیم 

امروز گوشیم سایلنت بوده صداش در نیومده بازم دیر بیدار شدم

-