2777
2789
عنوان

بانک مهر

68 بازدید | 5 پست

سلام

بانک مهر کارت  خرید کالا نمیده؟ کسی خبر داره؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

نه عزیزم.ولی وام طرح ارکیده داره.خوبه.مثل وام کالاست فقط اسمش فرق میکنه.تا سقف ۵۰۰ میلیون

آها چه جوری اقدام کنیم؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم.ولی وام طرح ارکیده داره.خوبه.مثل وام کالاست فقط اسمش فرق میکنه.تا سقف ۵۰۰ میلیون

توی ارکیده فکر کنم ۱۰۰ تومن یه ماه میزاری، ۱۰۰ تومن وام میدن بعدش قسط ۲۰۰ تومن رو پرداخت میکنی ارزش نداره

آها چه جوری اقدام کنیم؟

ببین تو اینترنت بزن طرح وام ارکیده بانک مهر.

طرح رو میاره کامل توضیح داده.

ثبت نام میکنی اینترنتی.بعد مدت زمانی که گفته صبر میکنی.وام گیرنده معرفی می کنی و بعد مدارک رو تحویل میدی همون روز نهایتا فرداش پول رو می ریزن حسابت.

فقط یه نفر میشه پول گذار .یه نفر وام گیرنده.مثلا من شدم پول گذار.ثبت نام کردم.وام گیرنده رو همسرم معرفی کردم و پولو ریختم به حساب همسرم و بعد وام رو ریختن.

یا حالا هر کس دیگه ای.

چک کنی متوجه میشی.خیلی راحته.

توی ارکیده فکر کنم ۱۰۰ تومن یه ماه میزاری، ۱۰۰ تومن وام میدن بعدش قسط ۲۰۰ تومن رو پرداخت میکنی ارزش ...

نه ۱۰۰ میذاری ۲۰۰ وام میدن می ریزن به حسابت.۱۰۰ خودت هم میمونه بلنک.

سودش نهایت چهار درصده از بانک‌های دیکه خیلی کمتره.

قسطات هم تموم شد میدونی یه مقدار پول داری.