زیباسلام مدیر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 عنوان دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم | مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 59 پست رشتع مهندسی بهداشت محیط خوبه؟ برم؟ برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔 1404/07/20 | 07:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 مبارکه موفق باشی اگه علاقه داری برو از رشته های بیمارستان بیشتر علاقه دارم اما بعضیها میگن پرستاری ازاد که اوردی برو برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 مهندسی بهداشت محیط پزشکی و پیراپزشکیه؟ عزیزم من پیرا دولتی میاوردم خودم تو الگنتخابا الویت اول همه رشته های دانشگاه تاپ رو زدم اخه میخوام اپلای کنم برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 مبارک باشه رشته بهتر دانشگاه پایینتر هنوز بهتر بود برات چرا ؟پرستاری ازاد هم اوردم شهر خودم اما عشق دانشگاه تاپ خیلی مرددم کردع برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
گورباخر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1141 عزیزم من پیرا دولتی میاوردم خودم تو الگنتخابا الویت اول همه رشته های دانشگاه تاپ رو زدم اخه میخوام ا ... میدونم چون دانشگاه خوبیه پس مشخصه رشته های بهتری هم میاوردی
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 رتبه به شهر اولویت داشت .میتونستی یه رشته دیگه بزنی؟ اگر نری یه سال محرومی اره میتونستم اما دانشگاه تاپ خیلی برام مهم بود الان پرستاری ازاد شهر خودمم دارم موندم کدومو برم برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 پرستاری ازاد برو چرا اخع؟ من شهید بهشتی رو خیلی دوست دارم برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 باید ازمشاوره کمک بگیرید اینجا شاید درست راهنمایی نکنند ممنون عزیزم 💝 😍 برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 شهیدبهشتی رو ول کنی بری آزاد؟ مرسی عزیزم 💝 😍 بهم امید دادی اخه همه میگن پرستاری بهتر از بهداشته خیلی دودلم کردن برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 10896 چرا اتفاقا اما خودم عشق دانشگاه تاپ داشتم الان یکم مردد شدم پرستاری دولتی هم میاوردم اما الویت های پ ... رشته خیلی مهمتره در نهایت فارغ و التحصیل میشی و تو میمونی و رشتت. با کارنامه سبز اولویت های پایینترتو چک کن پرستاری دولتی بخون
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 😍😍😍🥹 ❣️❣️😍 برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
nili1383333 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 230 ❣️❣️😍 مبارکت باشه 🥹🥰 دانشجوی رشته مشاوره 🥹من یه دخترم که عاشق رشتمم🥰
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 میدونم چون دانشگاه خوبیه پس مشخصه رشته های بهتری هم میاوردی ممنونم عزیزم 💝 😍 برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔
همی عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 625 تو دانشگاه تاپ مسیر بهتری برای آینده داری با آدمهای قوی ترین آشنا میشی و نگرش قوی تری خواهی داشت چیزی که تو آزاد و دانشگاه درجه پایین تر نمیبینی معمولا
زیباسلام مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 3739 رشته خیلی مهمتره در نهایت فارغ و التحصیل میشی و تو میمونی و رشتت. با کارنامه سبز اولویت های پایینتر ... اخه میخوام اپلای کنم با پرستاری علاقه ندارم چون دوست دارم تخصیلی برم نه کاری کلا از رشتع پرستاری خوشم نمیاد برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔