2777
2789
عنوان

کاش کنکور مثل قبلنا بود

140 بازدید | 16 پست

قبلنا همه میتونستن کنکور شرکت کنن بزرگ و کوچیک 

الان با اومدن سوابق تحصیلی شرایط سخت شده

حتی تصحیح برگه ها هم درست نیست و اصولی 

کنکور مثل قبل بشه یا حداقل فقط دروس عمومی اونم پایه دوازدهم نهایی بشه بهتره 

امسال چرا انقدر قبولی ها سخت و کم بود

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابقه تحصیلی باشه بهتره که میشه یه چیزی به دست آورد سوالای کنکور خیلی سختن هرکسی نمیتونه موفق بشه

سوالای نهایی خیلی راحتن؟

۳۰ روز امتحان بدی دوازدهم و یازدهم  یه تصحیح اشتباه بشه کلی تراز جابه جا میکنه حتی ۲۵ صدم

ما باید به فکر همه باشیم نه تنها خودمون 

همه حق تحصیل دارن 

سوالای نهایی خیلی راحتن؟۳۰ روز امتحان بدی دوازدهم و یازدهم یه تصحیح اشتباه بشه کلی تراز جابه جا میک ...

خیلی راحت نیستن ولی از کنکور راحت ترن اگه کتاب از اول سال خونده بشه جمع نشه برای شب امتحان. برای من که اینطور بود.سوالای کنکور انقد سخت بود خود معلما که ازشون پرسیدم نتونستن چیزی بگن.برای پارسال منظورمه

شما کنکور دادی؟

خیلی راحت نیستن ولی از کنکور راحت ترن اگه کتاب از اول سال خونه بشه جمع نشه برای شب امتحان. برای من ک ...

من سال بعد کنکور دارم 

امسال کنکور ندادم اصلا شرایط نبود 

ولی واقعا کنکور خیلیییییییی بهترا

سوالای نهایی خیلی راحتن؟۳۰ روز امتحان بدی دوازدهم و یازدهم یه تصحیح اشتباه بشه کلی تراز جابه جا میک ...

چجوری میخواد تصحیح اشتباه بشه وقتی چندین نفر تصحیح میکنن

اول دو نفر تصحیح میکنن اگه ۱نمره اختلاف داشتن میانگین میگیرن ولی اگه بیشتر بود نفر سوم تصحیح میکنه

چجوری میخواد تصحیح اشتباه بشه وقتی چندین نفر تصحیح میکنناول دو نفر تصحیح میکنن اگه ۱نمره اختلاف داشت ...

خود رئیس جمهور میگه من اگه با این شرایط کنکور میدادم جتی نمیتونستم دیپلم بگیرم چه برسه پزشک بشه 

تحلیل گر های حرفه ای میگن این تاثیر اشتباهه

چون روحیه بچه هم مهمه

شما فک کنکور یبار بود میومد می‌نشست خونه وتمام منتظر جواب

یه امتحان میده خراب کنه روحیش بد میشه همه رو خراب میکنه