چقدر خوبه کیف میده دستت تو جیبیت باشه پول دربیاری چقدر دیروز خوشحال بودم آماده شده بودم برای کار و چقدر زود خورد تو ذوقم عطر زده به خودم رسیدم رفتم تو کافه کوچلو با صاحبش که ۳ سال کوچیک تربود بعد دختره از ظهر تا ۱۰ شب مثل خر کار کشید میگم کار یعنی در حدی که دست پا نماند انقدر ظرف شستم خودمم دقت میکردم ظرافت باشه تو کار بعدش آخر شب با ۲۰۰ تومن کف دستم گفت به نظرم به درد اینکار نخوردی اخه من نیاز دارم با باریستایی آشنا شی منم اومدم خونه دیدم همین دختر ساعت ۷ شب دوباره آگهی استخدام زده خوب تو که منو نپسندیدی همون ۷ میگفتی هری تا ۱۰ نگاه داشتی تمام ظرف هات بشورم تمام کارهات آماده کنم بعد بگی نیا اصلا تو کتم نمیره دختره بیشعور باز اگه اشتباهی داشتم قبول میکردم مراقب بودم ولی من که انقدر از جون مایه گذاشتم حقم نبود شایدام من بی عرضم نمیتونم پول در بیارم بی عرضههههه
احتمالا با هرکسی همین کارو میکنه هم کارش راه میوفته هم پولش میمونه جیبش وای خدا جامعه گرگ ما بره
تمیدونم والله ولی آخرین بار شهریور آگهی این کافه رودیدم پیام دادم گفت استخدام کردم چند روز بعدش پیام داده بود تو دیوار نیاز دارم من ندیده بودم تا این هفته خودم رفتم گفتم شاید خواست گفت اره انگار تند تند ادم عوض میکنه یه دختره دهه ۸۰ اونجا کار میکرده دهه ۸۰ ها هم زرنگن گفت خیلی اشتباه میکرد سفارش میزها اشتباهی میداد به اون یکی ها منم نخواستم من دقت کردم اشتباهات اون دختر انجام ندم شدم گداشنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!