2777
2789
عنوان

کار کردن خوبه پول دراوردن و عرضه میخواد بی عرضه ها نمیتونن

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 24 پست
احتمالا با هرکسی همین کارو می‌کنه هم کارش راه میوفته هم پولش میمونه جیبش وای خدا جامعه گرگ ما بره

تمیدونم والله ولی آخرین بار شهریور آگهی این کافه رودیدم پیام دادم گفت استخدام کردم چند روز بعدش پیام داده بود تو دیوار نیاز دارم من ندیده بودم تا این هفته خودم رفتم گفتم شاید خواست گفت اره انگار تند تند ادم عوض میکنه یه دختره دهه ۸۰ اونجا کار میکرده دهه ۸۰ ها هم زرنگن گفت خیلی اشتباه میکرد سفارش میزها اشتباهی میداد به اون یکی ها منم نخواستم من دقت کردم اشتباهات اون دختر انجام ندم شدم گداشنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ظلم کرده بهتآخه اینطور ک میگی خیلی کار کردی حقوق یک روز اونم صب تا ۵عصر بیش از ۲۰۰تومن

گفت کل حقوق ۶ بوده از ساعت ۴ نیم تا نه نیم 

من ۳ اونجا بودم همون اول کار یه کوه ظرف شستم تا ۱۰ شب که دوستای دختره برن تمیز کاری کردم ظرف هاشون شستم

تنمیدونم خیلی عصبی هستم خیلی قلبم شکسته

میفهمم عب نداره امیدوارم یه شغل خووبب پیدا کنی حقوق تهران با شهرستان فرق می‌کنه به خاطر حجم کار 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘