2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

186 بازدید | 26 پست

بچه ها من دو روز به پریودم لکه های قهوه ای رنگ شروع شد اولاش شکم درد داشتم الان دو شبه فقط لکه سیاه رنگ و قهوه ای میاد فقط استرس گرفتم یعنی لانه گزینی حاملگیع؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا به خاطر عدم تعادل هورمونیه.استرستو کنترل کن

یعنی اختمال حاملگی هست؟؟یک هفته پیش رابطه داشتم اوذژانسی نداشتم هشت تا ال دی خورذم الانم موعد پریودم فقط لکه قهوه ای میاد😭

چند تا پست قبلیت نوشتی قرص اورژانسی خوردی همونا تعادل هورموناتو مختل کرده .درست میشه نگران نباش

خداکنه پریود شم تازه لکه اومد اونقد خوشحال شدم بعدش تو نت خوندم لکه برای حاملگیه دارم سکته میکنم خواهر دارم زار میزنم .کی میتونم بیبی چک بژن

خداکنه پریود شم تازه لکه اومد اونقد خوشحال شدم بعدش تو نت خوندم لکه برای حاملگیه دارم سکته میکنم خوا ...

یک هفته پیش گفتی رابطه محافظت نشده داشتی اگرم باردار باشی به این زودی لک لانه گزینی نمیبینی .بعد لک لانه گزینی رو کمتر کسی دارن .الان که موعد پری ات هست یک هفته قبل رابطه داشتی تقریبا تو دوران امن سیکل قاعدگیت بوده 

یک هفته پیش گفتی رابطه محافظت نشده داشتی اگرم باردار باشی به این زودی لک لانه گزینی نمیبینی .بعد لک ...

تو ماه جاری رابطه محافظت نشده دیگه نداشتی که احتمال بدی اون موقع باردار شدی؟اگه نداشتی نگران نباش.بی بی چک هم یه هفته دیگه بزن

تو ماه جاری رابطه محافظت نشده دیگه نداشتی که احتمال بدی اون موقع باردار شدی؟اگه نداشتی نگران نباش.بی ...

تو ماه جاری کلا دوبار رابطه داشتم یکیش هفته پیش یکیش هم بیس روز پیس که قرص اورژانشس خورذم همسرم هم منی رو بیرون ریخت کلا

لک لانه گزینی ظاهرا حداکثر دو روزه تمومه، برای شما ادامه داشته؟

من دقیقا جمعه ساعت ۱۱شب لک قهوه ای شروع شد تا الان هم ادامه داره هر دقیقه دستمال میکشم میبینم دستمال خونی نمیشه فقط قهوه ای میشه

من دقیقا جمعه ساعت ۱۱شب لک قهوه ای شروع شد تا الان هم ادامه داره هر دقیقه دستمال میکشم میبینم دستمال ...

من برای بارداری اولم لک لانه گزینی در حد نصف روز دیدم به رنگ قهوه ای دو سه روز مونده بود به پری. این سری که اقدام داشتم دقیقا مشکل شما رو دارم دو سه روز مونده به پری ترشح قهوه ای و صورتی کمرنگ دارم امروز روز سومه کمتر شده خیلی، قرار بود امروز پری شم. البته برعکس شما میخوام باردار شم. احتمالا فردا پس فردا بی بی چک بذارم

هواخواه توام جانا...
من برای بارداری اولم لک لانه گزینی در حد نصف روز دیدم به رنگ قهوه ای دو سه روز مونده بود به پری. این ...

واییی باز استرس گرفتم 😭من 21ام باید پریود میشدم الان سه تا بیبی چک گرفتم بزنم یا بمونه چند روز بعد؟