2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی باز استرس گرفتم 😭من 21ام باید پریود میشدم الان سه تا بیبی چک گرفتم بزنم یا بمونه چند روز بعد؟

چندسالته؟ بچه خیلی شیرینه از یک سنی به بعد هم باروری خیلی پایین میاد. اما اگر شرایطشو ندارید حرف دیگه س. باید از موعد پری دو سه روز بگذره مگر اینکه لقاح زود شکل گرفته باشه. من هم پس فردا میذارم اگر نشدم. امروز موعدش بود

هواخواه توام جانا...
22.شوهرم خوب نیست نمیخوام یکی دیگرو بدبخت کنم

عزیزم، کاش زودتر مشاوره برید. هنوز ترشح داری؟ ترشح لانه گزینی حداکثر ۳ روزه منم خودم ناامید شدم باردار باشم و هنوز ادامه داره به همون شکل

هواخواه توام جانا...
عزیزم، کاش زودتر مشاوره برید. هنوز ترشح داری؟ ترشح لانه گزینی حداکثر ۳ روزه منم خودم ناامید شدم بارد ...

من دقیقا دو روزو هشت ساعته ترشح دارم هر دقیقه دستمال میکشم لکه ای میشه بیبی چک هم صبح زدم منفی شد موندم باز دوباره بیبی بزنم من اصلاااا بچه نمیخوام بدبخت میشم