2777
2789

ادم بعضی وقتا با ازدواج بیشتر حس تنها  بودن میکنه نمیگم همیشه ولی اکثرا اینطوری میشه اما مجردی یعنی فرصت از فرصتت استفاده کن بگرد دنبال ادمایی با فرکانس خودت حتی اگر یکی دو نفر باشن هیچوقت نخواه دورت، شلوغ باشه یا نه ادمای بیخود دورت زیاد میشه 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

پسرم 26 سالمه . ببخش اینو میگم منظورم کلیه با شما نیست / ولی خیلی از شما دخترا  مقصرید . از بس پراید کنسله فلان راه انداختید خیلی از ما پسرا دیگه اعتماد به نفس اینم نداریم ی پیشنهاد دوستی بریم چ برسه ازدواج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم 26 سالمه . ببخش اینو میگم منظورم کلیه با شما نیست / ولی خیلی از شما دخترا مقصرید . از بس پراید ...

اون چیزایی ک تو اینستا هست رو نبین یا دخترایی که تینجر و کم سن هستن بازم تحت تاثیر فضای مجازی ان.دور و برمن همه از همجنس خودم هستن یک کدومشون اینطوری نیستن گول مجازی نخور هممون تو زندگی با کسی هستیم یک کدومشون نبوده که توقعی فراتر داشته باشن زنا ادمای رئوفی هستن اگر عاشق کسی بشن باهاش از هیچی میسازن مهم اینه که طرف مسعولیت پذیر باشه 

آبجی گلم نمی‌دونم شرایط زندگیت چطوره اما اینو می‌دونم خیلی آدم ها تنهان اما معاشرت و ارتباط دیگران لازمه زندگیه نمیشه حذف کرد کم میشه اما حذف نمیشه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

ولی اینو بدون  اقتصاد اگه درست بود همه تو سن مناسب ازدواج میکردن طلاق کم بود و همه زندگی شادی داشتیم مثل دهه هفتاد و هشتاد که قیمتا ثبات داشت زندگی ثبات داشت. من که دیگه قید ازدواج زدم چون حس میکنم هیچ دختری نمیتونم  خوشبخت کنم. برای رفع نیازم نمیرم سمت دختر . چون دختر احساسیه زود میکشنه وعده وعید به کسی نمیدم . نسل ما سوخت ابجی بدم سوخت

با یکی تو رابطه بودم 2 سال سر اینکه من ماشین ندارم ول کرد رفت . چیکار کنم؟ تقصیر منه پراید شده 500 م ...

باید موقت انتخاب الویت هات پختگی باشه یا نه خیلی اوقات هم زنا به تورشون مردایی میخوره ک پلاکشون داشتن اندام بزرگ و مطابق با فانتزی شون زنا با خیلی چیزا کنار میان ولی در اخر ادم با اونی میره ک تو زندگی همینطوری قبولش کنه 

اون چیزایی ک تو اینستا هست رو نبین یا دخترایی که تینجر و کم سن هستن بازم تحت تاثیر فضای مجازی ان.دور ...

نمیدونم ببین من الان شاغلم  حسابدارم حقوقم ماهی 30 بازم نمیتونم ی زندگی جور کنم... نمیشه دیگه .

نمیدونم ببین من الان شاغلم حسابدارم حقوقم ماهی 30 بازم نمیتونم ی زندگی جور کنم... نمیشه دیگه .

حق داری وضعیت همه همینه تورم به جز بخور نمیر چیزی نزاشته ولی تو سعی کن برنامه ریزی داشته باشی تو سنی هستی که باید تصمیمات جدی تری بگیری پس اینکه بخای کسی رو توی رابطه انتخاب کنی باید اگاهیش به خودت برگرده 

حق داری وضعیت همه همینه تورم به جز بخور نمیر چیزی نزاشته ولی تو سعی کن برنامه ریزی داشته باشی تو سنی ...

بخدا شب و روز سرکارم . غروبا بعد شرکت میرم کلاس زبان تدریس میکنم . مدرک زبان هم دارم . تا حالا هیچ رابطه فیزیکی هم نداشتم پاک پاکم . ولی انگار تو این جامعه هیز و  هرزه باشی کارت بهتر پیش میره . سعی کردم پاک بمونم. نمیدونم تهش چیه. الانم  وام گرفتم دنبال ی ماشینم ...