2777
2789
عنوان

خواهشی دارم ازتون

89 بازدید | 5 پست

خواهشن از ته دلتون تو این صبح بعد از نماز تون برام دعا کنید آرزوم اینه یه خونه داشته باشم آشپزخونه ش پنجره داشته باشه یه تراس کوچیک داشته باشه لباسای پسرمو پهن کنم نور و هوا بخورند  دستشویی یش تو پذیرایی نباشه ازتون خواهش میکنم الهی هر کس برام دعا کنه به هر آرزویی که داره برسه 😔🥺🥺

الهی به همین زودی تو‌خونه مورد علاقت روی مبل بشینی و چاییتو بخوری و از ته دل بگی آخیششششش آخرش شد...

عزیزم لطفا شماهم برای سلامتی مادرم ، موفقیت چشمگیر برادرم،

آرامش خودم دعاکن

خیلی آشفتم واقعا نیاز دارم به دعای قشنگت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی به همین زودی تو‌خونه مورد علاقت روی مبل بشینی و چاییتو بخوری و از ته دل بگی آخیششششش آخرش شد... ...

الان روزه هستم اگه خدا قبول کنه و از خدای متعال میخوام تو این صبح زیبا که به مادرتون سلامتی عطا کنه و ان شا الله برادرتون هم همیشه سلامت و عمری دراز و با عزت بهشون بده و در تمام مسیر زندگیشون موفق و سربلند باشند و ان شا الله هر چی حال خوبه خدا نصیب دل مهربون تون کنه الهی آمین 💓💓💓🥀🙂🙂

ممنون از دعای زیباتون امضاتون هم خیلی ب دلم نشست ان شا الله شما هم هر چیزی که از خدا میخوای و به صل ...

ممنون عزیزم التماس دعا دارم🙏

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.