2777
2789
عنوان

پسر همسایمون مشاور املاکه خیلی نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا از پسره خوشم میاد 😐😂

معلوم بود، اگر مغازه تون سر نبش و خونتون بزرگ و نوسازه اشکال نداره اونام خوششون از شما میاد و میشه به اتفاقات خوب امید داشت 😂

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
حالا اتفاقات خوبی میفته ها ولی خدا به نیات انسانها اگاهه😂😂

ببین من میگم پسره از یه طرف باباهه از یه طرف دیگه پدر و دختر وارد عمل میشن اون ملک نقلیو به چنگ میارن 😂😂اون نگاه کردنم داره برآورد می‌کنه ساختمانو  بکوبه یه 5الی 6طبقه بسازه بره بالا 😂😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ببین من میگم پسره از یه طرف باباهه از یه طرف دیگه پدر و دختر وارد عمل میشن اون ملک نقلیو به چنگ میار ...

😅😅🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻 بله متاسفانه بشدت چرتکه دارن میندازن 🤣 حالا خدایی شوخی میکنیم نمیشه تهمت زدن شایدم اینطوری نباشن

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
😅😅🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻 بله متاسفانه بشدت چرتکه دارن میندازن 🤣 حالا خدایی شوخی میکنیم نمیشه تهمت زدن ...

آره خدایی آخه من خودم سه ماه رفتم املاکی قشنگ اصلا من اونجا آدم شدم 😂😂 خوب میشناسمشون این جماعت خونه و مغازه رو مرغ بریان میبینن باید بزنن به بدن لهنتیاا یا بدن یکی دیگه بزنه به بدن کمیسیون بگیرن😂😂 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

پسره قد بلند و هیکلیه داف مجلسی نیست ولی جذاب و با نمکه اینجوریه ک ادم جذبش میشه با اینکه هیچیم نداره ولی حس میکنم دوسش دارم فقط نگاه میکنه هیچ حرکتی نمیزنه 😭😭😂😂