2777
2789
عنوان

بچها یه لحظه راهنماییم کنید🥲

98 بازدید | 9 پست

رفیقم جواب پیامای منو اصلا نمیدع یا دیر به دیر بعد یه روز دو روز میده و اینکه میدونم می بینه پیامو ولی خودش جواب نمیده چون بعدش می بینم آنلاینه.‌در حالی که وقتی اون پیام میده من به ثانیه نکشیده جواب میدم الان بهش پیام دادم چرا جواب پیامای منو اصلا نمیدی یا دیر میدی مزاحمتم یا سرت شلوغه با حوصله نداری

بنظرتون کار خوبی کردم پرسیدم یا پاکش کنم پیاممو منم عین خودش باشم🥲

آخه من درس دارم ذهنمو درگیر کرده

🖤🖤

از قدیم گفتن با هر کسی مثل خودش 

ولی خوب عزیزم خوب کاری کردی ازش دلیل اشو خواستی 

ببین چی جواب میده 

و اگه جواب قانع کننده ای نداد و دوباره جواب نداد و واکنشی نشون نداد توام دقیقا بشو مثل خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عینه دقیقنه همین دوستو داشتم (خیلی بانمک نوشتم میدونم)

کات کردیم 

درس خوندم 

و به زندگی خودم رسیدم 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

الان پیاممو پاک کنم یعنیبی اهمیت باشم؟

نه من اتفاقا برعکس کار تو رو انجام دادم 

خیلی جدی چندین بار پرسیدم ازش و آخرش دعوا درست شد و بلاکم کرد و من بعد از این فهمیدم این دوست خوبی برای من نبود و فقط من بودم که دوست خوبی براش بودم

اینکه تو چیکار میکنی رو من تعیین نمیکنم، فقط میتونم بگم ارزش خودتو بدون

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام