2777
2789
عنوان

آیا شمارمو پاک کرده🙁❓

70 بازدید | 10 پست

تو واتساپ پروفایلش رفته

استوری مو هم که هیچوقت نگاه نمی‌کرد

بعدش فقط یک چیزی شک میندازه بازدیدش رو نشون میده با اکانت دیگه نگاه کردنی نمیده

ممکنه بازدیدش برای همه باشه منتهی چون با اون اکانت ک‌حرف نزدیم نشون نمیدن بعد اولین پیام اونم نشون بده؟

هوف واقعا ذهنم درگیر

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

اگه میدونی تلگرام داره .ایکس پلاس یا هرتلگرامی جز تلگرام اصلی رو نصب کن ، برو تو مخاطبینت اونجا بهت نشون میده مخاطبت تورو سیو داره یا نه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میدونی تلگرام داره .ایکس پلاس یا هرتلگرامی جز تلگرام اصلی رو نصب کن ، برو تو مخاطبینت اونجا بهت ...

فقط واتساپ داره

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

ببخشید با کسی ب قصد جدی درارتباط باشن پسرا باهاش عشق بازی میکنن؟

عشق بازی منظورتون چیه؟ حرکات و روابط +۱۸؟ و یا حرف های عاطفی و عاشقانه؟

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

تلفیقی از دوتا بدون رابطه در حد سطحی

خب هر پسری عقیده ای داره، پسری میتونه واقعا عاشقت باشه و دست بهت بزنه و ازدواجم بکنه از اون طرف توی این دوره زمونه زیادم و متاسفانه بیشتر هستن پسرایی که هول هستن و منفعت طلب که فقط دنبال دست زدن بهت هستن و عشق دروغین دارن....

برای اینکه فرق این دوتارو بفهمید یک راه ساده هست....

اونم اینه که پسری که عاشقت باشه اگه دوستت داشته باشه و حتی دوست داشته باشه بهت حرف عاشقانه بزنه و یا حرکت +۱۸ باشه، اگه شما خط قرمزت رو براش روشن بکنی و بهش بگی که مثلا از اینجور حرفا و حرکات بدت میاد، اگه اون احترام گذاشت و باهاتون موند نشون میده واقعا عاشقت هست و همه جوره میخوادت اگرم گفت نه و بهانه اورد منفعت طلبه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁