2777
2789
عنوان

قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست
بنظرم برو دانشگاه فعلا نقدو بچسب در حین دانشگاه میتونی بخونی یا مرخصی بگیری

روزانه‌م، نمیتونم کنکور بدم تا وقتی انصراف ندادم، کلی باید هزینه انصراف هم بدم بعدا

عزیزدلم اشکالی نداره

وقتی اتاق عمل رو توی گزینه های انتخاب رشتت گذاشتی 

یعنی ته ذهنت دوسش داشتی که حاضر شدی کد رشتشو وارد کنی و ریسکشو به جون بخری

فعلا برای تصمیم گرفتن برای دوسال آینده زوده

شما برو شاید اصلا عاشق این رشته شدی و فهمیدی مسیر زندگیت اینجا بوده

ولی نا امید نباش

اگه دوسش نداشتی فدای سرت دوباره کنکور میدی

مگه ما چندبار زندگی میکنیم که انقد خودمونو اذیت کنیم بابت چیزایی که قابل تغییرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاری که من کردم و نکن برو دانشگاه اگه دوست نداشتی انصراف بده ولی برو روحت میمیره منم مامایی اوردم گفتم به جز هدفم نمیتونم به چیزی فکر کنم الان حتی نمیتونم یه صفحه بخونم همش استرس میگیرم حالم بد میشه نمیدونم چیکار کنم

چرا؟ یک سال پشت بودم، از ۴۲ هزار رسیدم به ۱۱ هزار، امسال امتحان نهایی هارو شرکت نکردم اکثرشون رو و ه ...

ببین من پشت کنکور سراسری نیستم،اما در حال حاضر پشت یه آزمون دیگم ،سال اولی که داشتم درس میخوندم خیلب شرایط عالی بود ،اما امسال اصلا نه ،یهویی دو تا از عزیزانم رو تو فاصله چند ماه از دست دادم،هر دو نفرشون مرگ یهویی داشتن ،البته دور از همه جا باشه ،یعنی تا از دست دادن اون یکی یکم برام قابل تحمل شد،یکی دیگه فوت کرد ،و خیلی اتفاقات دیگه که امسال کلا اندازه ۱۰ سال از زندگی برام سنگین بود ،خلاصه بگم،برو دانشگاه و در کنارش برای کنکور بخون ،اصلا اصلا نمون تو خونه ،یه وقتایی تو خونه زیاد موندن هم داغونت میکنه و مغزت رو خالی میکنه

عزیزدلم اشکالی ندارهوقتی اتاق عمل رو توی گزینه های انتخاب رشتت گذاشتی یعنی ته ذهنت دوسش داشتی که حاض ...

چون به هرحال از ۴۰۵ محروم بودم زدم که فقط مردودی رو نبینم،اگه برم دانشگاه باید بعدا هزینه‌ی انصراف بدم 

گاری که من کردم و نکن برو دانشگاه اگه دوست نداشتی انصراف بده ولی برو روحت میمیره منم مامایی اوردم گف ...

چرا نمیتونی بخونی؟ منم میترسم دیگه نتونم بخونم

چرا نمیتونی بخونی؟ منم میترسم دیگه نتونم بخونم

حس میکنم عقبم از خودم بدم میاد چون دانشگاه نرم همش دارم خودمو نفرین میکنم دیگه نمیتونم خودمو کنکوری ببینم 

نمیدونم ولی فشاری که رومه خیلی زیاده و روزی صد بار میگم کاش میرفتم دانشگاه 

حس میکنم عقبم از خودم بدم میاد چون دانشگاه نرم همش دارم خودمو نفرین میکنم دیگه نمیتونم خودمو کنکوری ...

هدفت چی بود؟ واقعا از ته دلت نمیتونی به چیزی جز هدفت فکر کنی؟ من واقعا حس میکنم زندگی بدون هدفم بی معناس برام

چون به هرحال از ۴۰۵ محروم بودم زدم که فقط مردودی رو نبینم،اگه برم دانشگاه باید بعدا هزینه‌ی انصراف ب ...

به نظرم مردودی خیلی بهتر بود تا رشته ای که دوسش نداری چون الان بجای یه سال دوسال باید منتظر بمونی

ولی واقعا چیزی که قبول شدی آرزوی خیلیاست

راجبش فکر کن چون رشته خوبیه یهو از دستش میدی

تا دوسال دیگه معلوم نیس چی میشه واقعا قوانین کنکور چقد تغییر میکنن

الانو ول کن تا ببینی دوسال دیگه میشه یا نه؟ 

حتما تلاش کن برای هدفت که دندون هست ولی به موقعش

به نظرم شده حتی پس انداز کن که هزینه انصرافو بدی

ولی دانشگاهو برو

دوسال تو خونه بمونی از نظر روانی بهم میریزی همش حسرت دانشگاه تو دلته تمرکز خوندن نداری

اما یه ترم بری دانشگاه روحیت بهتر میشه تجربه دانشگاه رفتن کسب میکنی بعدش اگه نخواستی همون ترم اول انصراف بده که هزینت زیاد نشه با تمرکز بالا بشین بخون

هدفت چی بود؟ واقعا از ته دلت نمیتونی به چیزی جز هدفت فکر کنی؟ من واقعا حس میکنم زندگی بدون هدفم بی م ...

اصلا نمیتونم

اصلا

خودمو با هزار تا چیز مختلف مشغول کردم ولی نمیتونم به چیزی جز پزشکی فکر کنم 

دوسال خودمو درگیر کردم اما نمیشه 

به نظرم مردودی خیلی بهتر بود تا رشته ای که دوسش نداری چون الان بجای یه سال دوسال باید منتظر بمونیولی ...

مرسی ازت، حتما بهش فکر میکنم، آبجیمم نظرش اینه که برم دانشگاه تا از این فضا خارج شم♥️