2777
2789
واییی منم انگار یه حجم عظیمی انرژی منفی دارهه

دقیقا برای منم همینجوریه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگزما و مارکولا جای بخیه ترکهای بارداری

الهی 💔 ان شاء الله خدا به تنت سلامتی بده

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چن وقت پیش منافذ صورتم وحشتناک باز شده بودخیلی ناراخت بودم🥺

یه جوری هم بود سرکار میرفتم و کار خونه اصلن وقت نمیکردم ب خودم برسم دیروز که تو ایینه خودمو دیدم پوست صورتم صاف صاف شده خداروشکر 😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
همه میگن چقدر پوست صورتت خوبه ولی بدنم چی

هیچ کسی کامل نیست که 

خودم تا یه حدی پوستم خوبه ولی همین پوستم بیماری داره که خوب نمیشه ! 

ولی بازم باید همینجوری خودمون و دوست داشته باشیم فقط در مورد اگزما رسیدگی کن حتما کرم ثمین شنیدم عالیه 

ماکولار هم درمان داره ولی سخته انگار با تغذیه و اینا درست میشه تو تاپیک های سایت هست بخون انشاءالله تاثیر میکنه