2777
2789
عنوان

شبا قدای بشقاب لیوان میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست
آره بابا اصلأ نترسه فقط یه ذره دور از جونش باید سکته کنه

یعنی شعورتون زیر صفره. عقلتون اندازه بچه دبیرستانی نمیهفمین نوشتم تنها زندگی میکنم ؟ ایشالا سرتون بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خواهر منم تنهام 

ترسیدم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

عزیزم صوت قران پخش کن تو خونه.

تا نخوابیده قرآن و بغل بگیر واقعا آدم به آرامش میرسه.

موقع خوابم بزار بالا سرت.

خدا لعنت کنه کسانی دست به همچین کارای احمقانه میزنن و شرشون رو به خودشون برگردونه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

منم تقریبا نیم ساعت پیش یه صدای چکیدن آب از حموم شنیدم سه یا چهار بار رفتم نگاه کردم دیدم زمین خشکه خشکه‌. نمی‌دونم صدای چی بود والا. ولی خب ترس هم داره حق داری بترسی. تلویزیون روشن کن که خونه تو سکوت کامل نباشه. 

بعضا صدا همسایه اس

من یکبار تو اتاق واحد بقلی بودم تنها بعد صدای نفس میومد تا ده دقیقه فکر میکردم خدایا چیه ؟ صدا بیرون گربه موش چیه؟ صداشم جوری بود که انگار یکی جلوم نفس بکشه

بعد از واحد خالی اومدم بیرون رفتم خونه خودمون که دیدم داداشم تو پذیرایی خوابیده خرو و پوف میکنه اونم به چه بلندی صداش تا واحد بقلی ام رفته بود😑

...