2777
2789

پزشکی تعهدی آبادان محل تعهد خدمت شهر خودم قبول شدم 

یعنی ۷ سال ابادان میخونم بعدش برمیگردم شهر خودم تعهدمو میگذرونم

میخام بدونم میشه انتقالی گرفت که همون شهر خودم تحصیل کنم 

توروخدا اگه کسیو میشناسین که در این مورد بلده معرفی کنید

فک منم به عنوان مهمانی میری دانگاه خودتون 

وهرم ابادن خوندم بازم کلی کیف کرد

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی ک من میدونم کلا توی علوم پزشکی فقط ۲ ترم مجاز به انتقالی هستی بعدش باید برگردی مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشی ازدواج سرپرست خانواده بودن بیماری صعب العلاج

چیزی ک من میدونم کلا توی علوم پزشکی فقط ۲ ترم مجاز به انتقالی هستی بعدش باید برگردی مگر اینکه دلیل خ ...

اگر  دیگه خیلی بی در و پیکر باشه باهات راه میان و کلامهمانی دائم بهت میدن 

اما  دانشگاه های قانون مند نه  

خواهرتون ابادان خوندن؟چطور شهریه

دولتی خونده دیگه  کادر درمان...  میگه عالی بوذ برام خوشگذشت

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

مسئول دانشکدتون بچه های هم رشته ایت ک توی دانشگاهتونن

البته من دوستم مثل تو بود اصلا نمیخواست ابادان بمونه (پرستاری قبول شده بود)

ولی وقتی رفت انقدر راضی بود ک پزشکی رو هم دوباره ابادان داره میخونه