2777
2789

من عصر این تاپیک و زدم بعد پاک کردم گفتم شاید دارم اشتباه میکنم .. ماه محرم امسال شوهرم ب من و خاهرم گفت برید هیئت قسمت زنونه هر سال همینو میگه گفت منم با رفیق و پسر داییم رو به روی هییت  جلوی فلان مغازه نشستم بعد یه اتفاقی افتاد من رفتم پی شوهرم دیدم رفیقش هست خودش نیست گوشیشم دست من بود ... بعد یهو سروکلش پیداش شد بعد پسرداییش هر چقد میگفت برمی محله دیگ تعزیه داره میگفت کل استان جمع شده محله خدمون نجا بریم اخرش کشوندیم بردیمش ... چند روز بعد عاشورا هم برگشت بهم گفت رفیقم ک داشت نذری میداد من تو صف نذری داشتم غذا پخش میکردم یه دختره یهو پری. جلوی من یه آیدی داد و رفت هرچقد میگم دختره کی بود میگه یادم نمیاد دیگه حتی چهرشو و گفت من عکس العملی نداشنم 😧😧😧نظرتون لغزیده ؟ الان مطمعنم ک با کسی نیست الان .. انقد این تاپیک های خیانت شنیدم و خوندم خیلی ترسیدمممم .. اینجا همه حرف دلشون میزنن چون ناشناسن یعنی تو دنیای غیر مجازی هم ب این خانومایی ک ادعا دارن خوشبخت ترینن هم خیانت شده ؟؟؟؟ چطوری حفظ ظاهر میکنن خدایا من نابود میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر بیا نی نی سایت

خیلی تاثیر بدی گزاشعم رو روانم اتفاقا چند روزی چون اینستام بالا نمیاره زیاد میام و این شده نتیجش شوهرم صدام میزنه دلم میخواد فششش بدم دلم میخواد برگردم بگم گمشو با همون زنیکه عنتر 😂

بعد این همه سال که از خدا عمر گرفتم تجربه ثابت کرده به هر چیزی فکر کنی همون میشه .

به چیزای خوبی فکر کن خودتو دست کم نگیر واقعا ما انسان های قدرت های فوق العاده ای داریم تمرین کن فکرای خوب بکنی

فکر بد کنی جذب میکنی دمار از روزگارت در میاره تجربه کردم..

الهی هیچ کس تجربه نکنه ..آمین

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂