2777
2789
عنوان

خدا تو زندگی شماهم انقد فعاله❓

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 42 پست
چه ربطی به اپدیت بودن داشت؟ خودم بگم دیگه فایده ای نداره دیگه هیچی برام مهم نیست میخوام تبریک نکن اص ...

چون فقط از طریق فضای مجازی میشه فهمید روز دختره من خودمم نمیدونستم اطرافیان که تبریک گفتن رفتم تقویم نگاه کردم دیدم نه خبری نیست بعد تو اینستا فهمیدم روز دختره 

ولی به نظر من احساس ما خیلی مهمه بازم خودت میدونی♥️

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فقط از طریق فضای مجازی میشه فهمید روز دختره من خودمم نمیدونستم اطرافیان که تبریک گفتن رفتم تقویم ...

جواب کنکورم رو که دیدم دیگه این از یادم رفت 

به قول یکی همینجا انقد هر روز یه بلای جدید سرمون میاد بدبختی های دیروزمونو یادمون میره 😂😂

جواب کنکورم رو که دیدم دیگه این از یادم رفت به قول یکی همینجا انقد هر روز یه بلای جدید سرمون میاد بد ...

دنیا همینه دیگه ولی ایشالا دفعه بعد رشته ای که میخوای قبول میشی 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خیلی خیلی فعال دقیقاً تو روزایی که نزدیک بوده یه اتفاق خیلی مهم و خوب تو زندگیم بیفته یه جوری همه رو چی رو کاملا برعکس کرده که اون روزا بشه بدترین روزهای عمرم و همه چی به باد فنا بره 😂😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

فعک نکنم😂

من زمانی که کنکور داشتم بخاطر شرایط پدرم حتی کلاس کنکور هم ثبت نام نکردم رفتم دانشگاه ازاد ولی اخرشم فهمیدم اصلا به دانشگاه نیست به عرضه اس(در مورد یه رشته های خاص مثل پزشکی و دندان و ... فرق داره) اگه قراره اخرش بری شغل ازاد یا استخدامی با دیپلم دانشگاه اون قدر هم اهمیت نداره

خیلی خیلی فعال دقیقاً تو روزایی که نزدیک بوده یه اتفاق خیلی مهم و خوب تو زندگیم بیفته یه جوری همه رو ...

دیدی قشنگم میدونه کجا و چطور وارد عمل شه که بیشترین تاثیر رو بزاره 😂😂

دیدی قشنگم میدونه کجا و چطور وارد عمل شه که بیشترین تاثیر رو بزاره 😂😂

آره برنامه ریزیش حرف نداره😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من زمانی که کنکور داشتم بخاطر شرایط پدرم حتی کلاس کنکور هم ثبت نام نکردم رفتم دانشگاه ازاد ولی اخرشم ...

منم اینجوری فکر میکردم که حالا کنکور نشد از راه های دیگه موفق میشم 

ولی زندگی هیچ وقت اونجوری که ما میخوایم نمیشه متاسفانه 

الان تنها راه نجات زندگیم همین بود که نشد 

منم اینجوری فکر میکردم که حالا کنکور نشد از راه های دیگه موفق میشم ولی زندگی هیچ وقت اونجوری که ما م ...

دقیقا همینه من خیلی مصمم بودم استخدام بانک بشم حتی مطمئنم اگه برام یه سری اتفاقا نمیوفتاد میتونستم تو ازمون قبول بشم حتی با همون مدرک ازاد ولی متاسفانه یه چیزایی شد که نشد بشه 

سر همین میگم به عُرضه است 

تو هنوز اول راهی به نظرم به کنکور دل نبند اگه رشته ات خاصه و موقعیت شغلیت بستگی داره بمون پشت کنکور تلاش کن اگه نه اصلا بازار کار نداره تلاش بیخود نکن و غصه هم نخور

دقیقا همینه من خیلی مصمم بودم استخدام بانک بشم حتی مطمئنم اگه برام یه سری اتفاقا نمیوفتاد میتونستم ت ...

حوصله فکر کردن راجب ایندمو ندارم 

و اصلا شرایط خوبی ندارم 

باورت نمیشه یه زمانی انقدد ایندم برام مهم بود ولی الان حتی نمیخوام دیگه راجبش فکر هم بکنم