یک سال تمام از خونه بیرون نزدم حالا بماند که سالای قبلم کلی خونده بودم نتیجم شد مثل اونی که هیچ تلاش ...
ای بابا چقدر سخت ناراحت شدم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا میدونی تلاش نکردم؟توی زندگی من زندگی کردی؟کاش وفتی نمیدونید الکی نظر ندید
مطمئنا اونقد تلاش نکردی که نتیجه دلخواه ندیدی یعنی واقعا صدتو گذاشتی ازتمام راه ها رفتی بیس چاری وقت گذاشتی تلاش یکی دوساعت درروز نیس اینکه خودتو بکشی تابرسی درسته اگه اینارو انجام دادی من ازهمینجا ازت معذرت خواهی میکنم
کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
خیلیا نمیدونن روز جهانی دختره ملاک تولد حضرت معصومه اس ایاشلا اون موقع جبران کنن برات
و در مورد اتفاق دوم امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه♥️
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
خب پس با یه معذرت خواهی تایپکمو ترک کن اصلا حوصله ندارم بگم که چی کشیدم
پس معذرت میخوام و تایپکو ترک میکنم ولی قبل رفتن میگم انشالله خدایی که به همه چیز واقفه یه نگاه ویژه به دلت بندازه و درآینده یه دختر موفق و سربلند برای خودت و بعد جامعه باشی شبتون خوش خدانگهدار...
کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
ببخشید ولی همه به این چیزا معتقد نیست تولد حضرت معصومه هم کسی بمن تبریک نگفت راستش اون موقعه زیاد نا ...
خیلیا مثل شما اپدیت نیستن ....چی بگم اطرافیان شما اینطورن بهتره خواسته ات رو رک بگی مثلا پدر مادر همسر امروز روز دختر بود بهم تبریک نگفتینااااا بذار بدونن برات مهمه
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰