2777
2789
عنوان

دخترم خوابش خیلی بی کیفیت شده

115 بازدید | 9 پست

سه سال و نیمشه قبلا ساعت هشت و نیم میخوابید دقیقا تا ساعت هشت و نیم صبح هم بیدار نمیشد خیلی کم پیش میومد بیدار شه 

اخیرا بین من و پدرش یه مسائلی پیش اومد و با اینکه ما خیلی حفظ ظاهر میکردیم دو نفرمون بازم متوجه مشکل شده بود و دقیقا از شروع سال تحصیلی و مهد رفتنش انگار  خوابش بی کیفیت شده هر شب ساعت های دوازده بیدار میشه و بهانه میگیره حتی بعضی شبا از اتاقش خارج میشه 

کسی تجربه ای نداره ؟!

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تو مهد یچی بهش میدن بخوره بخوابه اونجا

نه عزیزم اینطوری نیست مهد خیلی مطمئنیه بیشتر بچه های جدید و محیط مهد براش نا اشناست احساس میکنم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اضطراب گرفته سعی کن با رفتارتون بهش حس امنیت بدیدشما و پدرش باهم بگید بخندید سه نفره بازی کنید کم‌کم ...

به زودی یه سفر سه نفره میریم 

محیط خونه ام اخیرا عین قبل شده ولی یکی دو ماهی پدرش و من جدا از هم بودیم و پدرش شبا محل کارش میخوابید 

به زودی یه سفر سه نفره میریم محیط خونه ام اخیرا عین قبل شده ولی یکی دو ماهی پدرش و من جدا از هم بودی ...

عالیه سعی کنید در طول روز باهاش صحبت کنید بازیهای حرکتی انجام بدید تا حس امنیت کنه 

بچه ها رو روابط والدین خیلی حساسن 

عالیه سعی کنید در طول روز باهاش صحبت کنید بازیهای حرکتی انجام بدید تا حس امنیت کنه بچه ها رو روابط و ...

ما تو خونه حضور داشتیم کنار هم که متوجه مشکل نشه اما خیلی راجب اینکه چرا برای خواب میره و چرا بیرون نمیریم و اینا سوال داشت از طرفی مهد رفتن هم شده فشار اضافه 🫠 

خیلی لطف کردین عزیزم حتما یکم محیط و گرم تر میکنیم 

ما تو خونه حضور داشتیم کنار هم که متوجه مشکل نشه اما خیلی راجب اینکه چرا برای خواب میره و چرا بیرون ...

بنظرم بچه با قلبش شهود میکنه

هرچقدرم تظاهر کنین اون حس خلا رو درک میکنه

سعی کنید خوب باشید باهم

شایدم خورد و خوراکش یه چیزی میخوره که تاثیر گذاشته

ما تو خونه حضور داشتیم کنار هم که متوجه مشکل نشه اما خیلی راجب اینکه چرا برای خواب میره و چرا بیرون ...

خواهش عزیزم بچه ها کاملا متوجه میشن حسشون خیلی قویه

مهد هم خوب یه تجربه جدیده اضافه شده به اون

محیط خونه رو گرمتر کنی تو مهدم راحت تر کنار میاد

چون ارامش برلی بچه از خونه شکل میگیره اگه خونه براش امن بود میگه خب دنیا هم جای امنی هست پس مهد هم امنه

به زودی یه سفر سه نفره میریم محیط خونه ام اخیرا عین قبل شده ولی یکی دو ماهی پدرش و من جدا از هم بودی ...

چیشد اون مسئله رو بخشیدی؟ 

خیلی سفت بودی روی جدایی که 

مشاوره رفتنتون تاثیر گذاشت؟ 

هرچند بنظر منم زندگیت ارزش یه فرصت دوم دادنو داشت