2777
2789
عنوان

تازگی فهمیدم همسرم سیگار میکشه

164 بازدید | 15 پست

قسم میخورد ک نمیکشم اما بو سیگار میداد تا این ک اعتراف کرد و منم گفتم خوشم نمیاد دوباره گف نمیکشم اما من متوجه بو میشم حس بویاییم قویه و میدونم میکشه.اینجوری نبود نمیدونم چیکار کنم.چون خط قرمز من برای ازدواج دود بود.چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سیگار بیشتر از اعتیاد جسمی اعتیاد روانی میاره بهتره با کمک یک روانشناس کمکش کنی ترک کنه

سخت نگیر بش اونم خودش از این که سیگار میکشه و تو اعصبانی میشی اخساس خوبی نداره

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

برای فرار از فشار های روانی عصبی و کاری میرن سمت سیگار کشیدن،تو این اوضاع همه گرفتاری دارن خودشون با سیگار کشیدن آروم میکنن.زیاد فکرت درگیر نکن و سعی نکن تخریبش کنی بیشتر کنارش باش تا اینکه روبه روش باشی

هیچی فقط خودتو بزن ب اون راه گاهی ک بوش کمه بگو چ خوب ک دیگ نمیکشی ب روش نیار ک بیاد جلوی تو بکشه

اره نباید روش باز بشه یکی دوبار کشید من ناراحت شدم دگ گف ترک کردم ولی دروغ میگه

عزیزم سیگار بیشتر از اعتیاد جسمی اعتیاد روانی میاره بهتره با کمک یک روانشناس کمکش کنی ترک کنهسخت نگی ...

من دوسندارم شوهرم سیگاری باشه واقعا خاستگار سیگاری داشتم رد کردم شوهرم اینجوری نبود...

تا خودشون نخوان شما کاری نمی تونی بکنید نهایتش یواشکی بکشهاگه زیاد به روش بیاری قبحش می ریزه جلوتون ...

جدا شدن که نه ولی خط قرمزم بود خودشم میدونس.از این ک دروغ میگه نمیکشم برم میاد

برای فرار از فشار های روانی عصبی و کاری میرن سمت سیگار کشیدن،تو این اوضاع همه گرفتاری دارن خودشون با ...

خب من حتی گفتم کمکت میکنم ترک کنی اما دروغ گف ک نه دگ نمیکشم ولی بو میده من میفهمم