2777
2789
عنوان

خیلی حالم بخاطر چت های شوهرم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 57 پست
نمیگم خودتو ناراحت نکناتفاقا ناراحتی دارە،ولی از این لجن جداشو بەهر طریقی کە‌هستشکرخدا سنت‌ خیلی کمە ...

آره والا دیگه اصلا راهی واسه موندن نذاشت

بخدا قسم من اصلا اصلا ب هیچکی نکاهم نمیکنم چه برسه برم چت کنم نمیدونم این تاوان کدوم اشتباه منه

اره دیگه داره گنده حرف میزنه یکی نیست بگه تو حتی میتونی یه پیراهن بخری که الان داری حرف از چهارتا زن ...

اینا بیمار روانین،همینا هستن که جامعه رو به گند کشیدن معلوم نیست پدرشون کیه،اینا بیمار جنسی هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد خودش زیر صفر زیرررر خط فقر بخدا تاحالا ب روش نیاوردم ولی کل جهاز و بابا مامانم خریدن همچی از دم

دآری منو حرص میدی بخدا

آخه برای میخوایش؟ نه پول داره نه اخلاق. سنش هم بزرگ 

دقیقا دلخوشیت چی بود ک جواب مثبت دادی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دآری منو حرص میدی بخداآخه برای میخوایش؟ نه پول داره نه اخلاق. سنش هم بزرگ دقیقا دلخوشیت چی بود ک جوا ...

یعنی عزیزجان خواهرمم دقیقا اینارو امشب بهم گفت گفت اخه تو ب چی این دل بستی 

والا خودمم موندم چرا اینکارو کردم واقعا

آره والا دیگه اصلا راهی واسه موندن نذاشتبخدا قسم من اصلا اصلا ب هیچکی نکاهم نمیکنم چه برسه برم چت کن ...

دیگە آدم نمیدونە قسمتش با کی میفتە

بە این چیزا نیس،دختر میبینی یە شهرو آباد کردە ولی نجیب ترین پسر گیرش میفتە

یعنی عزیزجان خواهرمم دقیقا اینارو امشب بهم گفت گفت اخه تو ب چی این دل بستی والا خودمم موندم چرا اینک ...

وابستگی داری بهش 

ی مدت نبینیش صداش نشونی کلا یادت میره.

جان مادرت سریع نبخشی ش باش عروسی کنی

کسی ک یبار منحرف شد دیگه راه راست نمیاد

اینا بیمار روانین،همینا هستن که جامعه رو به گند کشیدن معلوم نیست پدرشون کیه،اینا بیمار جنسی هستن.

بیشرفا کل جامعه رو به گند کشیدن باعث شدن اسم بقیه مرد های خوب هم بد در بره خاک تو سرش ک.صخل هول

وابستگی داری بهش ی مدت نبینیش صداش نشونی کلا یادت میره.جان مادرت سریع نبخشی ش باش عروسی کنیکسی ک یبا ...

یکبار ک نبود عزیزدلم این الان بار چندمشه 

گفتم بذار باهاش راه بیام بلکه ادم بشه ک نشد ک نشد

یکبار ک نبود عزیزدلم این الان بار چندمشه گفتم بذار باهاش راه بیام بلکه ادم بشه ک نشد ک نشد

میخواست آدم بشه تا ۳۰ سالگی میشد

تو این سن هرچی اخلاق داسته به همونا عادت کرده

مگه میشه یهو ی آدم ۳۸ ساله رو عوض کرد. ی عمر به همون رفتارها و طرز فکر عادت کرده 

نمیشه دیگه... 

یا تمامش کن یا ی عمر فقط باید بسوزی و بسازی و تحمل کنی

من هیچ وقت ازدواج نمی کنم فکر کن ۲ میلیارد خرج کنی یک بار ازدواج کنی که چی بشه ؟

تنهایی خوب نیس

ولی هر زنی شرایط مالی خوب داشته باشه ازدواج نمیکنه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم