neusha23 مدیر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1637 عنوان خیلی حالم بخاطر چت های شوهرم بده | مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 57 پست با ببخشید ببخشید..هر...زهای ۴۵ساله و نمیدونم ۴۸ساله و کلی زن سن بالا تو تلگرام چت میکرده😞😞😞من متولد۱۳۸۰ هستم ۱یکسال عقد کردیم نمیدونم چرا اینکارو کرد 1404/07/20 | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neusha23 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1637 نمیگم خودتو ناراحت نکناتفاقا ناراحتی دارە،ولی از این لجن جداشو بەهر طریقی کەهستشکرخدا سنت خیلی کمە ... آره والا دیگه اصلا راهی واسه موندن نذاشتبخدا قسم من اصلا اصلا ب هیچکی نکاهم نمیکنم چه برسه برم چت کنم نمیدونم این تاوان کدوم اشتباه منه
مسااافر64 عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1226 اره دیگه داره گنده حرف میزنه یکی نیست بگه تو حتی میتونی یه پیراهن بخری که الان داری حرف از چهارتا زن ... اینا بیمار روانین،همینا هستن که جامعه رو به گند کشیدن معلوم نیست پدرشون کیه،اینا بیمار جنسی هستن.
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 10356 بعد خودش زیر صفر زیرررر خط فقر بخدا تاحالا ب روش نیاوردم ولی کل جهاز و بابا مامانم خریدن همچی از دم دآری منو حرص میدی بخداآخه برای میخوایش؟ نه پول داره نه اخلاق. سنش هم بزرگ دقیقا دلخوشیت چی بود ک جواب مثبت دادی ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
neusha23 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1637 دآری منو حرص میدی بخداآخه برای میخوایش؟ نه پول داره نه اخلاق. سنش هم بزرگ دقیقا دلخوشیت چی بود ک جوا ... یعنی عزیزجان خواهرمم دقیقا اینارو امشب بهم گفت گفت اخه تو ب چی این دل بستی والا خودمم موندم چرا اینکارو کردم واقعا
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7305 آره والا دیگه اصلا راهی واسه موندن نذاشتبخدا قسم من اصلا اصلا ب هیچکی نکاهم نمیکنم چه برسه برم چت کن ... دیگە آدم نمیدونە قسمتش با کی میفتەبە این چیزا نیس،دختر میبینی یە شهرو آباد کردە ولی نجیب ترین پسر گیرش میفتە
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 10356 یعنی عزیزجان خواهرمم دقیقا اینارو امشب بهم گفت گفت اخه تو ب چی این دل بستی والا خودمم موندم چرا اینک ... وابستگی داری بهش ی مدت نبینیش صداش نشونی کلا یادت میره.جان مادرت سریع نبخشی ش باش عروسی کنیکسی ک یبار منحرف شد دیگه راه راست نمیاد ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
دلبرتنها عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4356 اینا بیمار روانین،همینا هستن که جامعه رو به گند کشیدن معلوم نیست پدرشون کیه،اینا بیمار جنسی هستن. بیشرفا کل جامعه رو به گند کشیدن باعث شدن اسم بقیه مرد های خوب هم بد در بره خاک تو سرش ک.صخل هول
اخرینکاربری عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 176 سر دخترت بیاد ایشالا من هیچ وقت ازدواج نمی کنم فکر کن ۲ میلیارد خرج کنی یک بار ازدواج کنی که چی بشه ؟
neusha23 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1637 دیگە آدم نمیدونە قسمتش با کی میفتەبە این چیزا نیس،دختر میبینی یە شهرو آباد کردە ولی نجیب ترین پسر گی ... شانس منه والا خدا داره امتحانم میکنه🥲
neusha23 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 1637 وابستگی داری بهش ی مدت نبینیش صداش نشونی کلا یادت میره.جان مادرت سریع نبخشی ش باش عروسی کنیکسی ک یبا ... یکبار ک نبود عزیزدلم این الان بار چندمشه گفتم بذار باهاش راه بیام بلکه ادم بشه ک نشد ک نشد
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 7305 شانس منه والا خدا داره امتحانم میکنه🥲 هعیییی...همین کە زود فهمیدی جای شکرش باقیەخدا خیلی دوست داشتە
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 10356 یکبار ک نبود عزیزدلم این الان بار چندمشه گفتم بذار باهاش راه بیام بلکه ادم بشه ک نشد ک نشد میخواست آدم بشه تا ۳۰ سالگی میشدتو این سن هرچی اخلاق داسته به همونا عادت کردهمگه میشه یهو ی آدم ۳۸ ساله رو عوض کرد. ی عمر به همون رفتارها و طرز فکر عادت کرده نمیشه دیگه... یا تمامش کن یا ی عمر فقط باید بسوزی و بسازی و تحمل کنی ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
nazanin_1381 عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2477 من هیچ وقت ازدواج نمی کنم فکر کن ۲ میلیارد خرج کنی یک بار ازدواج کنی که چی بشه ؟ تنهایی خوب نیسولی هر زنی شرایط مالی خوب داشته باشه ازدواج نمیکنه کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم