2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها زورشون زیادتره بابا 😂😂 ولی عقلشون کمتره زن ها عقلشون از مردها خیلی بیشتر باید با عقل بره جلو

اره من نمیتونم بزنم اما پام درذمیکنه جای قبلی لگد زد..

چطور پیداکنم عزیزم اثر انگشتیه اما رمزم داره حدس بزن چیه خب

چندبار نگاه کن ببین چی میزنه نتونستی نوتیف نمیاد از نوتیف ها چک کن 

اصلا جدا از اینا چرا پزشک قانونی نرفتی طول درمان نگرفتی 

چندبار نگاه کن ببین چی میزنه نتونستی نوتیف نمیاد از نوتیف ها چک کن اصلا جدا از اینا چرا پزشک قانونی ...

اره نشد برم چون خونه فلمیلاشون کنارمون بود بعدم نزاش دکتربرم.... اثر انگشتشه اما رمزم داره نمیدونم

سر پروفایلم.. چون با امید ازدواج کردم اخه 2 ساله فقط فکرکردم ادم میشه

اگه واقعا دوستش داری نمیخوای جدابشی اساسی باید این ادم و بترسونی کیس بوکسی مگه اصلا علاوه بر درد جسمی درد روحی داره اعتماد بنفست خورد میشه  

اگه واقعا دوستش داری نمیخوای جدابشی اساسی باید این ادم و بترسونی کیس بوکسی مگه اصلا علاوه بر درد جسم ...

اره عزیزم دقیقا من الان اتوبوس نمیتونم سوارشم ترس دارم کلا از خیلی چیزا محیط بسته از وقتی زد

اگه واقعا دوستش داری نمیخوای جدابشی اساسی باید این ادم و بترسونی کیس بوکسی مگه اصلا علاوه بر درد جسم ...

باورت میشه میگه زود سرامیک رو دستمال کن وگرنه میزنمت چشه یعنی

اره عزیزم دقیقا من الان اتوبوس نمیتونم سوارشم ترس دارم کلا از خیلی چیزا محیط بسته از وقتی زد

قشنگ درکت میکنم ما یک دوستی داشتیم خیلییی ظریف بود یک شوهر داشت شبیه سگ خیلییی بد اخلاق من موجود مثل اون ندیدم انقدر وحشی و دیوونه این دختر و درحدی کتک میزد که صورتش کبود می‌شد نفس نمیتونست بکشه ولش میکرد راه میرفت این بی دلیل میزد تو سر دختره به دلیل های چرت و پرت دختره دستشویی هم میرفت از این اجازه میگرفت 

قشنگ درکت میکنم ما یک دوستی داشتیم خیلییی ظریف بود یک شوهر داشت شبیه سگ خیلییی بد اخلاق من موجود مثل ...

بعد چی شد.؟ عزیزم میشه ایتا پیام بدیم؟ اینجا نورش زیاده

چجوری

جدی باش‌ وقتی کتکت زده تحقییرت کرده شما لزومی نداره تو اون خونه بمونی باز فکر میکنه دور از جون بی صاحبی بدتر میکنه برو خونه بابات  بعدشم پزشک قانونی طول درمان بگیر