2777
2789
وا 😂😂😂 فکر کنم با تاپیک بغلی اشتباه گرفتی شوهر اسی کتکش نزده که با ماهیتابه و قابلمه از خودش دفاع ...

نوشته دست بزن داره گفتم میزنه بزن😂خیلی شنیدم میگن مردایی که دست بزن دارنو بزنی ادم میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش

کاش نداره که یه خرده درک همو بالاتر ببرید و نسبت به هم خوشبین باشین و به فکر و خیال های الکی توجهی نکنید..بخش زیادی از فضای خونه به خلق و خوی زن بستگی داره

هرگِردی،گردونیس...

دیروز هم سیلی زد هم لگد پام دردمیکنه جایی زد ک قبلا زده بود..

فکرکنم عزیزم کاه وجوزیادبهش دادی بنده خدادست خودش نیس رَم کرده...جفتک میندازه

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

فکرکنم عزیزم کاه وجوزیادبهش دادی بنده خدادست خودش نیس رَم کرده...جفتک میندازه

اتفاقا به من این حرفو گفته تاحالا... اره ازصب دارم قیمه میپزم بعد موقع شام دعوا کرد 

نوشته دست بزن داره گفتم میزنه بزن😂خیلی شنیدم میگن مردایی که دست بزن دارنو بزنی ادم میشن

مردها زورشون زیادتره بابا 😂😂 ولی عقلشون کمتره زن ها عقلشون از مردها خیلی بیشتر باید با عقل بره جلو 

اگه میخوای زندگی کنی که خودتو بزن به کوری اما اگه میخوای جدابشی مدرک جمع کن رمز موبایلشو پیدا کن ببی ...

چطور پیداکنم عزیزم اثر انگشتیه اما رمزم داره حدس بزن چیه خب