2777
2789
عنوان

عقد هستم اکسم گفت فرار کنیم

213 بازدید | 21 پست

تو مجردی عاشق هم بودیم خلاصه نشد که برسیم بهم

منم ازدواج کردم الان عقدم 

بعد عقدم گفت بیا باهام فرار کن 

منم گفتم نه و وانمود کردم دوسش نداشتم 💔

درسته هنوزم گاه دلتنگش میشم

ولی نتونستم قبول کنم وحدانمو آروم کنم با وجود تاهلم با کسی دیگ فرار کنم و اون حرف آخرین حرفامون بود کلی گریه کردم اون موقع 

چجوری بعضیا راحت خیانت مبکنند‍؟عذاب وجدان نمیگیرن یعنی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بعد عقد باهاش در. ابطه بودی که این ج فو زد؟

به تو تبریک میگم تو یه … هستی 

به شوهرتم تسلیت میگم زن خراب گیرش افتاد

خیانت فرار باهاش نیست

همینکه چت میکنی باهاش پ اینقد رو دادی بگه فرار کنیم خیانته

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

کار خودتم کم از خیانت نبوده

بعد ازدواجتم با اون ارتباط داشتی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد عقد باهاش در. ابطه بودی که این ج فو زد؟به تو تبریک میگم تو یه … هستی به شوهرتم تسلیت میگم زن خرا ...

قضاوت نکن خانوم این جمله های که گفتی وصله خودت نه من

یه پیام داد و رفت همین 

کافر همه را به کیش خود پندارد

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

کار خودتم کم از خیانت نبودهبعد ازدواجتم با اون ارتباط داشتی

تو ارتباط نبودم خودش به پیام داد رفت همین منم بلاک کردم 

قضاوت نکن خانوم این جمله های که گفتی وصله خودت نه منیه پیام داد و رفت همین کافر همه را به کیش خود پن ...

همین دیگه جوابشم دادی

واقعن بی حیایی

رواج فساد نکن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بگو من میخواستی قبل عقد میومدی ازدواج کنیم

گفتم همینا بعد بلاک کردم رفت دیگ 

همین دیگه جوابشم دادیواقعن بی حیاییرواج فساد نکن

بی حیا شمایی انشالله سرور خودت یا دخترت بیاد بفهمی

خدا می‌دونه خودت با چندتایی

بی حیا شمایی انشالله سرور خودت یا دخترت بیاد بفهمیخدا می‌دونه خودت با چندتایی

تو تاپیکات گفتی مادرت با کسی‌جز‌پدرت بوده

فعلن سر خودت ا‌مده نفرین نکن

تو ارتباط نبودم خودش به پیام داد رفت همین منم بلاک کردم

چی بگم خودت جزئیاتو بهتر از هرکسی میدونی

ولی دیگه بهش فکرم نکن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
گفتم همینا بعد بلاک کردم رفت دیگ

آره جون خودت

همه تاپیکات دنبال اکستی

تو تاپیکات گفتی مادرت با کسی‌جز‌پدرت بودهفعلن سر خودت ا‌مده نفرین نکن

خب این چه ربطی به من داره دقیقا 

سر من نیومده والا شما انگار داغ کردی نمیدونی چکار کنی

چی بگم خودت جزئیاتو بهتر از هرکسی میدونیولی دیگه بهش فکرم نکن

آره ولی متاسفانه کاربران بدون اطلاع تهمت میزنن