2777
2789
عنوان

صادقانه نظر میدین لطفا

113 بازدید | 12 پست

فرض کنین شما یه دوست صمیمی دارین که علاقه داره درباره تمام جزئیات رابطه ی شما بدونه 

بعد همون ادم که تو همه چیم خودشو واقعا وارد میکرد 7 ماهه با یکیه و با اینکه دارم میبینم قشنک کتمان میکنه میگه نهه وا معلومه یکی باشه بهت میگمم به تو نگم به کی بگم 

بعد بفهمین چند روز قبل به یه دوست دیگتون کامل نشسته تعریف کرده و گفته اره دارم ازدواج میکنم! قراره فروردین عقد کنیم 

چه واکنشی نشون میدادین؟ به اون دوستم گفته که بهم چیزی نگه چون خودش بعدا قراره بگه🥲

و من نمیدونم چه واکنشی نشون بدم 

چون الان هیچ ذوقی برا شنیدن خبر ازدواجش ندارم . چون این ادم خودش میخواست درجریان همه چیه من باشه و خودش داره ازدواج میکنه و حتی گردن نمیگیره که اره من با کسی در ارتباطم !

رسما بین من و هفت جدو آباد غریبه تفاوتی نذاشته

❤️‍🩹

از دایره آدمای اطرافم خارجش میکنم و دیگه بهش نمیگم دوست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دایره آدمای اطرافم خارجش میکنم و دیگه بهش نمیگم دوست

واقعا به همین فکر میکنم که با چه بهانه ای عقد و عروسیش نرم 

البته اگر دعوتم کنه!

باز اگر خودش اهل فضولی نبود میگفتم به من چه 

این ادم من با پارتنرم دعوا کردنی گیر میداد منم بایدددد ببینم پیاماشو . دیت میرفتم گیر میداد باید بگی کجاها رفتی چیکارا کردی 

❤️‍🩹

کل متن درست بود غیر اونجا که نوشته دوست صمیمی نه خودت باید کل جزئیات رو بگی نه اون اینقدر مخفی کنه د ...

من کلا اهل گفتن نیستم 

اون خودش گیر میداد 

یهو هی پیام میداد هی منو میکشید یه جا که عکسایی که با پارتنرت گرفتیو نشون بده 

بگو چی کادو گرفته 

❤️‍🩹

واقعا به همین فکر میکنم که با چه بهانه ای عقد و عروسیش نرم البته اگر دعوتم کنه!باز اگر خودش اهل فضول ...

بهانه لازم نیست خیلی رک بگو من از رفتارهات خوشم نمیاد و دیگه نمیخوام باهم دوست باشیم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

واقعا به همین فکر میکنم که با چه بهانه ای عقد و عروسیش نرم البته اگر دعوتم کنه!باز اگر خودش اهل فضول ...

بهونه چرا؟ مستقیم بگو لیاقت نداری بیام :)

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

شما هم اشتباه کردید گفتید بهش

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

منم صمیمی ترین دوستم عروسیم اومد ولی منو دعوت نکرد هنوزم نفهمیدم قصدش چی بود انقد براش سرافکندگی بود ...

انگاری بعضیا برای دوستی ادمای مناسبی نیستن 

الان دلیل پنهانکاریو منم نفهمیدم 

من انقدد سوال نمیپرسم حتی شغل پدرو مادر دوستمو نمیدونم! قطعا درباره رابطشم فضولی نمیکردم 

حتی حسادتم نمیکردم چون خودمم قراره نهایت تا یسال ازدواج کنم ، از یه طرف فقط خوبیه دوستمو میخوام 

انگار که دوطرفه نبوده احساسمون 

❤️‍🩹