2777
2789
عنوان

بگید چی جواب مادرشوهر فضولم بدم

372 بازدید | 35 پست

این بار اولش نیست داره این کارو میکنه چی بگم بشینه سر جاش!!!!

بچه خواهرشوهرم امسال رفته کلاس اول بعد اونا یه شهر دیگه زندگی میکنن و از ما دورن برای همین یه مدته ما ندیدیمشون ولی من برای کلاس اولش کادو خریدم گفتم دیدمش بهش میدم…. حالا مادرشوهر فضولم برگشته به من و شوهرم میگه صدرا زنگ زده بوده گفته دایی برای کلاس اولم بهم زنگ نزده😐😐😐 اخه بچه مگه اصلا ذهنش سمت این چیزا میره خلاصه یه عالمه گفت و گفت قشنگ معلوم بود قصدش چیه منم چیزی نگفتم فقط گفتم اخی عزیزم.. شوهرمم چیزی نگفت.. کلا منظورش این بود شوهرم زنگ بزنه بهش یا کادو بدیم

بار اولشم نیست چند تا دختر و نوه داره هرکدوم تولداشون یا هر مناسبت و ماجرایی میشه به شوهرم زنگ میزنه میگه پول یاده نره کادو یادت نره زنگ یادت نره…

ولی اونا برای ما هیچ کاری نمیکنن چی بگم که مادرش دیگه تکرار نکنه حرصم در میاره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام موقعی که زنگ میزنه میگه کادو یادت نره ،پول یادت نره ،مناسبتها مثل تولد خودتون شوهرتون ،سالگرد ا ...

ما بچه نداریم ولی مناسبت ها فقط زنگ میزنه ولی برای نوه هاش انتظار پول و کادو داره

نمیدونم والا از نظر مادرشوهر من ما غلام خودش و دختراشیم

هر چی گفت بگو چشم ولی نه زنگ بزن نه کادو بده

مثل خودشون باش اگر این کارو واسه شما هم انجام میدن، شما هم انجام بدین اگر نه که هیجی

هر چی گفت بگو چشم ولی نه زنگ بزن نه کادو بدهمثل خودشون باش اگر این کارو واسه شما هم انجام میدن، شما ...

والا شوهرم پر میکنه و اون معمولا زنگ میزنه یا کادو میده منم میترسم بگم انجام نده بعد بگه از بدجنسیمه

به نظر منم زنگ زدن برای کلاس اول خوبه 

و مادر وظیفش اینه بین بچه ها محبت ایجاد کنه نذاره رابطه‌اشون گسسته بشه

بیخود که نیست میگن مادر محور خانواده است

اشکالش اینجاست که برای شما طلب زنگ نمیکنه از بقیه، وگرنه اینکه بگه همسرتون به خواهرزادش زنگ بزنه طبیعیه و خیلی هم کار درستیه 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

والا شوهرم پر میکنه و اون معمولا زنگ میزنه یا کادو میده منم میترسم بگم انجام نده بعد بگه از بدجنسیمه

بودم موقع  مناسبتا ک میشد منم میگفتم تبریک یادت نره کادو یادت نره فقط بلد نباشن سواری بدن 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ما بچه نداریم ولی مناسبت ها فقط زنگ میزنه ولی برای نوه هاش انتظار پول و کادو داره

به نظرم بگید باشه زنگ نزنید اگر مادرشوهرتون اعتراض کرد بگید اونا هم برا فلان مناسبت ما نه زنگ زدن نه کادو دادن

وقتی میگه بگو باشه ولی اهمیت نده و کار خودتو بکن 

اعتراض کرد رک و راست تو صورتش بگو انقد که از ما انتظار اهمیت دادن دارین خودتون و دخترات برا ما چقدر ارزش و اهمیت قائل میشن احترام باید دوطرفه باشه حاج خانم 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰