2777
2789
عنوان

بگید چی جواب مادرشوهر فضولم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 35 پست

من سال اول ازدواجم دوتا از اعصا خانواده م رو از دست دادم، خواهر شوهر و جاریم هیچ مراسمی رو نیومدن، گذشت بعد چند سال جاری م عزادار شد، منم مثل خودش فقط بهش زنگ زدم تسلیت گفتم، برادر شوهرم زنگ زده آدرس مراسم عزاداری رو بده، گفتم من نمیتونم بیام

بعد هم چندبار مادرشوهرم گفت جاری ت ناراحته که نرفتی و... ، گفتم والا خودش هم نیومد منم فک کردم رسم دارن مراسم عزای بقیه رو شرکت نکنن، گفت نه اون مدلشه و... ، گفتم مدل منم اینه که وقتی کسی برام کاری نمیکنه براش جبران نکنم 

و دیگه هرگز انتظارات جیبشون رو مطرح نکردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا اهمیت نمیدم ولی شوهرمو پر میکنه و اونم انجام میده بعدم من بخام بگم نه انجام نده فک میکنه از ...

ای بابا از دست این مردای دهن بین 😔

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

احسنت

ببین من برات تعریف کنم خیای چیزای عجیبی اوایل ازدواجم بود، اما هم حمایت خصوصا پدرم رو داشتم برای همین میترسیدم حرفی بزنم، هم اینکه خانواده همسرم با وجود پولدار بودن بسیار خسیس هستن و همین خسیس بودن باعث شد توو دوران نامزدی توو چشمم خیلی بی ارزش بشن، برای همین زود زندگی م جمع و جور شد نسبتا وگرنه من با قوم عجیبی وصلت کردم 🤣